Ненке, не ја сакам зошто ми е многу себична, само својот г* си го гледа. Еве на пр. сега ќе се мажи, а куќата ќе ја продадела или дала на кираџии, она ќе си се стокми, а за мајка и` и татко и` ич не и е гајле. Ниту еднаш не им излезе во пресрет да им помогне искрено, од срце, зошто и е жал, се` со сила, со скиселена и тумрук фаца. И сега кај неа седат со сила, мораше мајка и да ја моли да се јави на Али Риза за да ги прими дома. Ми делува на себично, завидливо, љубоморно створење, кое гази се` пред себе...без скрупули. И не ми се свиѓа што не знае сама да функионира, мора да има маж до неа....некако многу брзо ќе се мажи...лабилна ми е, лесно заљублива...значи заљублива, ако некој се затреска во неа и она истиот го сака, али прво ако има материјална корист од него...како бре се во богаташи се заљубува ... Не е далеку од Ферхунде...оваа вторава си има трауми од детството па може и тоа влијаело да е таква каква што е...ама таа е др. прича заедно со Шеки во пакет
и на мене неџла не ми се допаѓа откога стана богата заборави на сетаа не сака да им помогне на татко си и мајка си кои ја пораснале а не па на некој друг да помогне
pa kako da ne bidam upatena,koga se site kako bolni po serijava,kaj i da otides normalen muabet ne se pravi,se rasprava samo Nedzla Oguz,Lejla shto napravile ,shto im se desilo...kako da im zavisat zhivotite od toa [mod-kirilica:2em2y6pd][/mod-kirilica:2em2y6pd]
Паулинче ти си 100% поупатена во серијата отколку сите нас тука Не бе онака од слушање И да не глеаш, што се потресуваш ти за тоа како луѓето го користат слободното време? Олабави се, еве на пример ти не се замарај
ако не ти се допаѓа на тебе не значи дека и на другите не треба да им се допаѓа и послушај го советот на мимс Не се замарај
денес не беше кој знае колку интересна неџла му купи книжарица на али риза неџла беше да му каже на кемал дека ке се венча со али после дојде сузан почна да плаче и да ја навредува неџла ферхунде отиде на шопинг со џејд азеде еден фустан ама на креднитната немаше доволно пари фикрет џеврие и умут отидоа воо истамбул за венчавката се венчаа али и неџла и толку
ама да ви кажам воопшто не се замарам ,не знам зошто мислите би се замарала....само ви кажувам како јас гледам на работите...значи мое мислење,па нели сите имаме право на тоа,затоа и сме на форумов...многу е глупаво кога гледам како преку сапуниците се шири лажен морал,а другите веруваат во тоа...не дека ја никад у живот не сум гледала...сум гледала нормално,човечко суштество сум...само не со толкав ентузијазам како некои....па да седам на форумов и со часови да разлагам за ферхунде и шефкет поздрав
Во сите сапуници и општо филмови постојат сцени, случки и карактерни особини превземени од обичниот секојдневен живот, не е се измислица и ширење лажен морал. Инаку ќе се викаа научна фантастика Треба само да одбереш нешто што навистина вреди да се гледа и секако да ти е интересно
Нема што да гледаме и мора да се замараме со шпански и турски серии,а филмот е толку реален мара да признаеме дека многу работи што се случуваат во него се случуваат и во реалниот живот.
Искрено да ви кажам веќе серијава станува многу досадна, ме нервираат на некои ситуации и неможам веќе да ја гледам Нека заврши и нека почне нешто ново , ама само да не е турска сапуница како оваа!