И јас би си го сменила никот,зашто сите ме протолкуваа погрешно,да не зборам колку само манијачишта ме пукнаа првите денови у пораки,фала богу се откачија за кратко,т.е. јас ги откачив де
Не би лажела во некои одредени мислења порано. А корисничкото име не би си го менувала,сепак.Пред неколку месеци не мислев вака,ама сега кога подобро ке размислам да би можела да бирам пак би го избрала ова корисничко име.
Не би пишувала толку многу информации за мојот приватен живот и не ми споделувала некои мои слики во одредени теми. Не би го менувала корисничкото име,иако не ми е толку креативно
Корисничкото име,не знам,можеби би го сменила,можеби не,ми се допаѓа и ова.Друго не би сменила,можеби не би напишала некои одредени мислења за кои што мислам дека се глупави.
Никот обавезно,мислам кај ми била креативноста И можеби некои мислења шо се така глупички не би ги напишала.
Не би ги пишела некои мислења што ги мислам дека се глупички и не би дала линк од fb на некој феминки
Не би менувала ништо. Само мислам дека треба да почнам повеќе да пишувам низ темите, а реално половина и повеќе теми не ги ни имам отворено, стално така површински погледнувам.
Корисничкото име и би избришала милења за кои што сега мислам дека се глупави. Ама нема веќе пу пу не се важи. За идентитетот ич не ми е гајле кој ме препознал.
Дефинитивно корисничково име би го променила , баш е глупаво, ама што знаев тогаш дека ќе висам на фемина .Може и да ги избришам првите десеттина мислења.