Па колку што знам човекот својот карактер и ставови тешко може да ги промени. Единствено може да се обиде да ги прилагода на другите луге, т.е да отстрани некои негативности доколку постојат, но во суштина е тоа, тоа. Уште стопати да можам да се вратам од почеток јас ќе ги имам истите ставови и за Абортусот, и за Насилството врз жените..... Едноставно дури и повторно да се родам повторно ќе ги имам истите ставови, така да буквално ништо не би сменил. Инаку децава кои си прават овде филмови и идеална слика за себе барем овде на форумов, веројатно дури и по 100 пати би бришеле и пишувале ново мислење со цел да бидат идеални барем овде. Моја цел е да го кажам својот став а не да се допаднам некому или да мислам што некој ќе мисли за мене.
би го сменила корисничкото име требаше да ми биде осичка(како оса) ама незнам како ми се направило оцицка...по грешка и кога видов веќе касно беше
Ништо не би сменила, освен што почетната буква на корисничкото име би ја направила голема. Многу ме нервира.
Кога повторно би се зачленила би имала друго корисничко име и не би отворила премногу интимни теми за мене.
Би ставила некое покреативно корисничко име. Кога го правев профилот немав во план да го користам вака активно, па затоа и направив вака без врска комбинација
Па не знам.Никот ми е добар.Што знам.Би сменила тоа што на почетокот се претставував како да сум 16 години,а всушност сум била 14,и тоа е се.
Би си го сменила ова очајново корисничко име и не би пишувала секакви мислења без врска во сите теми како порано