Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога повторно би се зачленила на форумов..

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Linn1, 19 декември 2011.

1. andreajosi

andreajosi Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Не би менувала ништо само ќе му кажам на тој што се мувам со него да не кажува која сум на форумов ако има слика и име од мене. :D

2. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Би го сменил корисничкото име и не би го открил идентитетот.
    Сепак ми е мило што го сторив тоа оти запознав многу мили личности овде,ама се осеќам ограничено во изјаснувањето мислења само поради тоа.

3. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Би го сменила корисничкото име. :$

4. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Се исто би направила,за ништо не се каам.Без грешки сум ! :) Иако корисничкото име ми е глупаво,јас не се каам што си го ставив вистинското име и лупнав едно бројче.Мене ми значи тоа е доволно ! :P

5. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    би го сменила корисничкото име ,,, тоа,, сега сакам некое што повеке би ме карактеризирало

6. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Можеби корисничкото име би го променила, бидејки не го имав читано форумот пред да се зачленам, па незнаев ни дека има форумџика со многу слично корисничко име, но бидна :)

7. Jessie-J

Jessie-J Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    61
    Не би го променила ни корисничкото име, ни идентитетот :D

8. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    би си го променила корисничкото име :)

9. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    и јас би го променила корисничкото име :)

10. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    И јас би си го сменила корисничкото име, јас сум толку иновативна креативна личност, можам да смислам нешто многу подобро од Елена-97 |(

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Не би се зачленил повторно :)

На Sara123, Cacy, Glossy-girl и 3 други им се допаѓа ова.
  12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не би напишала некои мислења. :)

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Дефинитивно би го сменила корисничкото име :D

14. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :!: би се викала хмм :?: Анабела

15. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Повторно ќе си го користам ова име rici.aaaaa ,би пишувала исто како сега зарем треба да се плашам или срамам од себе и своите мислења,не ја гледам причината всушност тоа сум јас :lol:

16. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Би го променила корисничкото име, вака идентитетот ми е разоткриен со презимето и не би сакала другарките да знаат која сум :)

17. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Дефинитивно би го сменила корисничкото име не би била Елчезелче :D

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Би го променила корисничкото име,не би дала на другарките да ми пишуваат мислења и да ми знаат password :)

19. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Немојте да се замарате со тоа дали корисничкото име ви е добро бидејќи ова е паралелен свети можете да го креирате мислењето на другите во однос на вас, што во нормалниот живот е малку потешко.
    Според мене најбитно е да бидете искрени да го кажете искрено сопствениот став по одредени теми кои се во доменот на вашиот интерес, да споделите искуства за одредени шкакливи, теми за кои многу ретко можете да разговарате со другарка, сестра, мајка, дечко....
    Да бидете она што сте бидејки во нормалниот живот ретко можеме ама баш да бидеме толку отворени, едноставно не треба да се срамите од некое ваше претходно мислење едноставно доколку сте го промениле вашето мислење што е нормално бидејки човек се менува од ден на ден, сте осознале нови факти за одредена тема, сте имале нови искуства кои придонеле за да вие го смените мислењето итн. Едноставно доколку чувствувате потреба пофторно напишете го сопственото мислење за одредена тема нема ништо лошо во тоа. Најбитное да не лажете бидејки не ги лажете другите туку самите себе и си го губите времето во пишување лаги а можете да го искористите и за многу други поаметни работи. Исто така незнам зошто се оптоварувате со себеси дали и е добро скриен идентитетот? Ова е забавен сајт на кој го кажувате сопственото мислење а тоа не е никаков грев ниту пак можете некому да наштетите. И, фтората работа што треба да ја знаете е да не пробувате, и верувате во се она што ќе го прочитате овде. Тоа се однесува пред се на одредени диети, на разни депилации, мастурбација со разни предмети бидејќи овде има и помала популација и може озбилно да си го наруши сопственото здравје пробувајќи разно, разни нешта кои ќе ги прочитаат овде. Секако и овде има разно, разни воајери и злонамерни луѓе и секое мислење треба да се зема со одредена резерва. Мене воопшто не ми значи ниту никот, ниту аватарот, она што ми значи се луѓето овде кои иако не ѓи познавам ѓи чувстувам за блиски со кои си дискутирам на одредени теми одвреме навреме. Значи ништо не би променила бидејќи се што сум напишала стојам позади тоа сум била искрена и немам од што да се срамам. За идентитетот немам проблем дали е заштитен или не бидејки тоа сум јас во живо или на форум.

20. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Не би сменила ништо,секогаш свесно го пишувам секое свое мислење и уствари тоа сум јас,немам ни што да променам. Е сега можеби на почетокот немало да пишувам толку моронски мислења (еднаш си ги отворив и никогаш повеќе).
    Да,и друга работа,не би си дозволила за некои девојки овде да си направам таква слика како сега која неможе да се промени,бидејќи веќе на некој виртуелен начин сум ги доживеала како такви, а уствари многу од нив не се ни налик на ова во реалноста.

Ау,ми текна нешто,и ова не би го направила. На почетокот кога се зачленив ми беше срам да пишам било што :x

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.