Не се ни сеќавам. Многу ретко се случува да згрешам да легнам пред полноќ. Затоа секое сабајле имам пајажина на очиве
Вчера ете, во 23:30. Ако сум уморна, сигурно нема да чекам да дојде 12 саат, па да се пофалам „Еј окапав вчера, во 2 си легнав“. Не бре брате, не терам мода, кога ми се спие-си легнувам, си спијам
Сега гледам преку работна недела најдоцна до 23:30 да сум во кревет, а тоа значи и во истата секунда кога сум легнала - да заспијам. Не сакам додека сум на училиште доцна да си легнувам бидејќи утредента нема да можам да станам и нема да бидам воопшто наспана, плус некогаш се случува и рано да си легнам па да не сум доволно наспана, а не па ако си легнам во 2 или 3.
Во последно време,зошто не одам на работа,вечерта е само моја! Се навратив на средношколските летни денови кога седев до зори,со музика,пишување проза,поезија,гушкајќи го мечето со мене.И баш ми е убаво ,зошто моментално и ми е потребно т.е. сакам да сум сама,па заспивам во утринските часови.Станувам во 12 Пред полноќ си легнував до пред 3,4 недели кога сеуште одев на работа па во 23 ,00 некогаш и порано,уморот ме влечеше во кревет
Сношти. Стварно, откако почнав на училиште, само 2 пати имам легнато после полноќ. Дури и за викенди, кај 22-23 часот сум в кревет, а во 8 на нозе! А искрено ми одговара во работни денови, бидејќи станувам рано поради превозот, ама најважно сум наспана.
Па не се сеќавам кога сум легнала баш пред полноќ но последните денови освен вчера си легнувам околу 12-ипол,рано ми се приспива и се нервирам оти не можам да си го изгледам Сексот и Градот .
за мене една тема ако можи ,кога последен пат си легнав после полноќ ,секоја вечер сум во 22и30 заспана веќе , леле како бабичка се напрајв