Не памтам Ама може да било пред некој месец, кога ќе ме боли глава, кога наредниот ден мора многу рано да се стане или кога сум преморена Се случува 2-3 пати годишно
Пред некој ден,бев тооооооооолку изморена и веднаш после величествениот си легнав и спиев до 10 сабајле.
Пред 1 година скоро .. Ми се навикна организмот да си легнувам касно, и да станувам касно.. Now i am in deep shit !
Вчера случајно заспав обратно легната на креветот додека читав книга. Трипати се будев и никако неможев да се намолам себеси да го свртам г'зот и да легнам нормално. На крај морав да попуштам, немаше ни 11
Вчера за малку ќе заспиев на тастатура ама вака така пак легнав после полноќ .А рано имам легнато пред 3-4 години ...така некако.Треба да се навикнам рано да заспивам
Вчера легнав во околу 11 и пол и сабајлево многу убаво ми дојде! Не дека се наспав многу многу, али пак, по друго е
Охохоооо кога беше тоа скоро секоја вечер си легнувам во 1,2,3... а знам во 6ипол треба да станам за школо поубаво ми е да учам навечер и точка од едно 9-10 до 1-2-3 зависи колку имам за ученје