Во последно време секоја вечер легнувам пред полноќ... Но, финатата е што утре кога треба да станам, повторно не сум наспана
Ниту сум легнала пред 12 ниту сум станала во нормално време, пред 12 (пладне) И тоа сигурно околу месец дена вака функционирам, откако сум дипломиран безработник
Сум пробала да си легнам пред полноќ, ама не сум заспала пред полноќ И после се нервирам. Затоа сега дури убаво не ми се приспие, ич не се ни трудам.
Добро прашање...ни јас самата не знам. Одамна не се случило такво нешто.Поготово како што секоја ноќ ја поминував во учење. Воопшто незнам кога спиев во последно време
Не се случило ова години наназад.. Ноќна птица сум и едноставно поубаво функционирам навечер. Преку ден спијам, ноќе седам.
Секогаш кога сум 1 смена на школо, има исклучоци кога имам за учење, ама ретко е. Летото не спиев ноќе, надокнадував преку ден. Еве сега си легнувам пред полноќ.
Mozebi vo srednoskolskite denovi legnav posleden pat pred polnok.Sega abe da me zavrzes za krevet-nema sansa da zaspijam pred 2h.Sto da pravam,nokna ptica...
Секојден си легнувам пред. Не можам да се сетам кога последен пат сум легнала ПОСЛЕ полноќ... наутро треба во 5 да станам