Навистина не се сеќавам, најверојатно уште од основно школо тогаш си бев примерно дете инаку секогаш седам минимум до 2 евентуално ако сум болна па тогаш да си легнам порано
Постојано легнувам и станувам во исто време , за време на летниот распуст секогаш легнувам во 23:00 часот а стнувам во 9:30.Освен ако излезам некаде па да легнам покасноо . Еве сега имав работа и покасно ке легнам .. Кога одам на факултет станувам во 8 и легнувам во 23:00 ај лека нок на сите .. одам да нанам ...
Не се сеќавам, одамна било. Во последнава година сигурно не. Ми фалат тие времиња кога легнував и заспивав како јагне. Сега се некои грижи ме морат. Ни спиењето веќе не е тоа што беше....Претпоставувам така е кога си возрасен.
Пред да останам бремена!!!ПОтоа нз како ми изгледа ни креветот мислам дека има боцки па неможам ниту да легнам а не па да се наспија.
темава ме потсети да погледнам на саат, кој вампир сум абе едвард од самрак не ми е рамен да не бидам офтопик ете ќе ви кажам Spoiler појма неам
Речиси сите пишувате: „Не памтам кога последен пат сум заспала пред полноќ....“, а јас ќе ви кажам: -Не памтам кога последен пат сум заспала после полноќ. Мислам дека никогаш се нема случено. Да можам и со кокошките ќе се легнам (не со кокошките де, тоа време). Ни на Нова Година не доседувам до 00.00. Штом се рече 10ч. Гуд најт еврибади.
непамтам кога беше тоа а баш би сакала да се вратат тие времиња многу ми недостасуваат посебно долгиот соннннн