Еве денес си легнав. Само реков да "ѕирнам" што има на форумов пред да исклучам светло и телефон на сајлнт
мислам дека тоа беше пред некоја вечер. обично ќе пуштам тв и чекам да почне „жените од дедиње“, ама кога латас ги чита вестите обавезно заспивам пред полноќ
Пааа... Не памтам. Одамнаааа... Не можам да си легнам пред 2-3 сатот без разлика кога треба да станам.
Блазе тебе искрено ви завидувам на трудниците кои ги тера на спиење...јаа живаа ненаспана...до 6,7,8,9 сабајле не спијам .па накај 8-9 може 2 саати да дремнам и толку така секој ден...8 месец сум...а и кога не бев трудна ноќна птица бев 3-4 секогаш ме фаќаше...без разлика дали треба да станам рано но барем преку ден 5-6 саати спиев и тоа ми било тооп.сега ич... а последен пат да сум легнала рано било можеби 7 год кога сум имала
Јас обратно. Заспивам рано, ама станувам кај 4 сабајле и после тешко заспивање. Пак врти сучи и јас по 4 саати спијам
Многу многу одамна не ни памтам така е кога денот ке ти стане ноќ а ноќта ден све ми е испревртено во главава зезнат ми е Биоритамот