Јас искрено не паметам годинава да сум си легнала после полнок . Уште во 10 11 часот толку. така ми налага работата. И вчера го преспав цел ден и вечер . oд глупавиот грип.
минатата недела секој ден легнував пред полноќ, бев на гости кај малиот ми братучед, па дека немаат интернет морав да легнувам со него порано
Хахахаха искрено не памтам... посебно па сега на летен распуст а и кога не е распуст, после школо бавезно спијам и до касно учам И МНОГУ СЕ НЕРВИРАМ ЗАРАДИ ТОА, насабајле неможам да станам
Не памтам. Овој распустов ме утепа човече Легни после полноќ-стани после пладне (а некогаш и сабајле си станувам ) А што зборувам јас,демек од распустов е. Си се лажам самата себеси . И кога бев на школо, пак иста песна, не како сега до разденување да седам, но секако беше после полноќ.
Хм, се мислев, се мислев и ми текна Сигурно беше некаде кога бев осмо одделение , во текот на школската година
Паа, што ја знам, најверојатно негде пред месец ипол, пред тоа во школо одев а откако завршив со школската година, запишување во средно, се влекав по лекари се наваму-натаму бев и затоа легнував пред 12. Ама затоа сега седам до 3 часот после полноќ. Него и тоа ќе се смени за брзо време, еве уште пола месец, кога ќе тргнам во школо сигурно ќе бидам мртва уморна па ќе морам да легнувам во 11 часот.