Која монотонија од живот, едно те исто, секој ден...Дали нејќеме да излеземе од зона на комфор или страв од нешто ново да се проба, да се направи... Имате ли нешто ново направено за прв пат?? Уназад многу години, ништо ново...ова лето за прв пат, во аква парк, иако умирав од страв но се работеше за кладба, за ПРВ пат се спуштив во затворен тобоган кој завршуваше како инка....леле мајко..прв пат и последен ќе ми биде тоа.... Што сте направиле вие нешто ново во монотонијата на секојдневието??
И јас немам пробано скутер на вода да возам, но догодина на лето, ќе морам со падобран да пробам......морам адреналинот да го кревам.
Убава ти е темава ама ме уби монотонија Искрено од што сум без желба за ништо, не знам ни што ново да направам, мозоков не ми работи
Да да. Тоа беше тоа. Бев љубопитна, пробав и толку. Никогаш повеќе бидејќи не видов некоја полза од тоа..
Се вапцав црвена пред некој месецсе возев на мотор со 140/50 км на час (едно од подобрите искуства до сега) тоа вака од поскоро што ми текнуваможе до нг уште некоја глупост ќе направам
najtaze napraviv za prv pat vo zivot torta za prv pat vo zivot krecev, proektot uste trae I ke trae se kaciv na drvo I so racna pila go potsisav trevata ja napraviv svajcarska livada bev sama na odmor, eden mesec vo zemja so somnitelno poteklo drugo ne spomnuvam , atomka mravka Nemam problem so monotonija, imam problem so prezafatenost. Si kupiv planer pa pocnav da zapisuvam zosto od mnogu raboti sto sakam da gi napravam pola gi zaboravam. Raspisuvam konkurs Se bara uste edna Jas za da si gi zavrsam site idei. Na komu mu e dosadno, povelete.
Летово за прв пат изедов дуру пола пастрмка тоа за мене е achievment,за прв пат се возев на она што се врти во Охрид и ми прерипуваше срцето. За прв пат јадев сладолед од мед во Corniglia. За прв пат преминав од Андроид на ИОС оперативен с-м За прв пат не пливав толку колку што сакам и можам во Охрид бидејќи ме фати тешка мрза гледав само да поцрнам За прв пат отидов во Фиренца и Милано друго не ми текнува има некои полични работи кои не би сакала да ги споделам.
Денес, тс предмалку, си дојдов од фризер со малтене тифус фризура...прв пат во мојот живот се ошишав толку кратко, дури и на фризерката и беше жал што ме шиша толку... Имам чувство дека промаја ме мава низ ушите, а овие моиве уште со подзинати фаци бленат во мене... Знам дека не им се бендисав ама мене ми е убо, како машко сум...лелееее
Прв пат со авион, и се надевам да ми е последен пат. Страшно Прв пат-в Рим. Прв пат-марихуана Прв пат-со тројца мажи излегов ни не знаев што сакам ама си терав за инает, после 4-5месеци ми текна за да ги оставам. Прв пат-на одмор многу спиев отколку на плажа, тогаш сфатив душава ми била празна. Прв пат-брзо возев со кола на автопат до др град околу 150-160