@Fallen.Angel Покажи му го ова на маж ти, да види колкав демон е Аритон https://denovi.mk/ime/ariton.html
хахахаха фала ти. Ама не верувам да го интересира. Шубе ќе му биде оти читаше некаде такво нешто за демони на англиски пребаруваше.
Хелп Каја Ирина Евгенија Дарија Невена Јас самата неможам да одлучам кое ми е фаворит а не па да ‘го убедувам’ мм. Можно е кога ќе ја видам првпат бебка во живо да ми дојде самото како да ја викаме Со поголемиот батко уште прбите неколку месеци од прва се решивме за името
Дечки сакаме Лука машкото, за девојчето сеуште војуваме ))))) Некако не е пречесто Лука? Или некој предлог за кратко машко име?
Што ако е често? Вас ќе ви биде уникатно. Секое име за секое детенце ми е убаво. Мене ми се допаѓа Андреј, а често е, ми се допаѓаат и Алек и Иво.
Devojki eve ovie denovi se fokusiram samo na ubavi i pozutivni misli. Se uste ne go znaeme polot ama bitno e zivo, zdravo i pravo da e bebce. Eve sto mislite za moite iminja: Masko: David, Antonij ili Antonio, Filip? Zenski: Daria, Ana, Nina, Nadja, Nikolija ili Anja( so Mk fond so Nj. Nemam na tel.