Кога дознав дека се близначиња одма смислив во минутка машко и женско име (така си мислев дека ќе бидат ) Кога ми се јавија во 12 недела за резултати од пренентален тест и пол ми кажаа, кога го завршивме разговорот на мм му викам на пат се Дино и Нино
Јас уште одма после позитивниот тест почнав да размислувам за имиња иако не знаев и сеуште не знам пол пошо е рано Женско веќе знам ако е како ќе биде името Инаку што мислите за следниве машки имиња: Давид Андреј Теодор Матеј Ведран
Мене на бокс идеи за име ми идат Како наближува времево така сите од околу потпрашуваат за име. Ние дома, појма немаме
Клара, Аника, Изабела, Клаудија, Ева, Ања (иако имиња со три букви нејќам), Мелани(ја), Антонија, Карла , Леона, Матилда, Марта, Мила
Јас од дете си викав ако имам женско дете ќе се вика Мартина,и кога забременив со мм зборевме за имиња и он ми вика:Размисли ли за некое име за детето и јас како од пушка викам Мартина,и ќерка ми ја крстивме Мартина.
Женски сакаме името да биде помодерна верзија на името Живка тоа би било Зои (грчка верзија). Меѓутоа мене ми изгледа како кратко па се мислиме за комбинација од две имиња. Пример Лара Зои или сл. Предложете идеи