Тоа што сум го замислила. Освен ако името на светецот ни се допаѓа и на двајцата. На пример, име што и онака би го ставиле на дете. Маж ми е роден на празник и го носи името на светецот. Свекрвата кажува дека морало така. Кај нив во село така прават. Не разбирам што е тука морално. За имињата одлучивме кога дознавме за полот. Се натегавме до крај на бременоста.
Здраво идни мајкички Не мислев дека избор на името ќе биде волкав предизвик Кое ви се допаѓа најмногу од овие три за девојче: Меглена Јоана Арија (сакаме име кое не е многу кратко, но не е ни предолго, и да не е многу често). Може и ваши предлози да споделите за девојче
Мене и Меглена и Јоана ми се допаѓаат. Предлог што ми е интересен сега е Аника. Јас го сакам и Вера но може е малку старомодно.
Од што сакате да бидете што поразлични и повеќе посебни од другите, не знаете веќе какви поглупави имиња да измислите. Мелена бе
И тебе ти е досадно изгледа па мрчкаш, ајт прошетај. Печатна грешка беше, ама за глупи луѓе доволна е да си најдат занимација
Матеј не ми се допаѓа а Димитар е супер име исто така и Димитри или Димитриј сите се слични, лично мене и Митко ми е убаво јас сум фан на стари имиња модерни не ми се допаѓаат.