И ние од тебе Како прво сама си имаше ставено тикер со 13 недела !!! Сaкаш да те потсетам :geek: После ја увиде грешката па смени ! Ај Ај не си ти толку наивна и безгрешна ! Не би да се објаснувам со тебе , што мислев има во претходниот пост ! Ај да не праиме оф-топици Поздрав
Кај нас нема двоумење повеќе...Тато сакаше Инес а мама Лара ..и на крај сите се одлучивме за името од тато..
Не се нервирај МаценцеЕна, свашта има по форумов. Иначе нејзните Леоне и Силван се имиња на деца од мој близок роднина (братчина се децата, исто како таа што сака). И тоа име Мике, исто го носи дете кое, пак ни е роднина. Случајности, случајности шта да ти причам Иначе јас имам доста време за бебе, ама од сега си размислувам. Не да се преоптоварувам ама си викам ’’ ее моето дете ***** ќе се вика“
Јас веќе размислувам за името на бебето,откако го откривме полот. Ќерка ми се вика Матеа,а за малото маже се двоумиме помеѓу Михаил,Матеј,Лука,Давид.
јас почнав да размислувам за името кога се осигурав 100 проценти дека е девојце и размисувам или вероника,јована,калина ама на мзми му се допага вероника
Можеби јас сум грешна душа ама не сум ни б од бремена...ама сме упорни да го постигнеме тоа, а јас од секогаш си знаев кои имиња ми се убави за моите деца да ги носат... Дај Боже да ги добијам прво децата а после за имињата не е проблем Мила ж Саша м/ж А мажот ми ќе каже кога ќе има повод, вака џабе ќе си мисли чоекот
За женско имав спремно име уште од кога бев средно , а за машко уште се препираме, се надевам до крајот на бременоста ќе решиме дефинитивно
Уште не го знаеме полот, но полека си размислуваме за имиња. Јас сакам ако е машко да се вика Павел, но на мм не му се допаѓа многу За женско име сеуште размислувам. Ми се допѓаат Лара, Дора, Лора, Хана, Јана, Јована, Миа, Теа но сега се пречесто се ставаат тие имиња, а јас сакам некое по ретко име Вие што мислите за Павел?
Срцка јас уште од сам почеток за машко сакам Павел за девојче Дарија мене премногу ми се допаѓа Павел,на мм ништо посебно не му е исто и Алексеј ми е многу убаво нашето е машко ама сеуште не сме одлучиле кое ќе биде од нив две јас му викам за првото јас кажувам за второто ти
Хаха и јас исто си мислев за Дарија (на моја колешка од факс сестра и се така вика, и од тамо се сетив), значи исти вкус имаме Јас наредна недела сум на гинеколог, па се надевам ќе го дознаеме полот. за вас двајца
Кога дознав дека сум бремена сакав да биде девојче и имав спремно име, а за машко не ни размислував, ама многу рано уште во 13-та недела(прегледот за приската) не изненади курето, и уште не сме решиле нормално и време има доста, ама јас сакам да е Никола, незнам зошто ама ми е ок имево, што мислите вие? Имате некој интересен предлог за курто наш ?
Уште од самиот почеток татичко сакаше ако биде женско да се вика Изабела, и бидејќи бидна женско јас си се сложив нашата принцеза да се вика Изабела
Срцка благодарам на помошта, искрено не ми се допаѓа многу. Ако се сетиш на некое друго слободно пиши ми
Убаво име е Никола безрвременско секогаш модерно срцка ми се допаѓа само што јас ако го крстам така ќе ме избрка мм од дома ахахахах бившиот ми се вика така долгогодишната стара љубов