Ne se sekavam bas tocno,ama mislam 6 odd.koga bev prv pat si kupiv i oblekov gradnik.Pred toa nosev bejbi dol.
Јас прво си носев бејби долче, знам дека хит ни беше тоа на девојчињата, кога бевме седмо одделение. Немав среќа да ми пораснат големи, па мислам дека во прва година средно носев
Некаде 7-8 одд си купивме со другарка ми за прв пат, ама немав потреба од градник го носев ден -два и пак продолжив по старо, со бејби дол.
Пред да наполнам 11год ми купија градник, го облеков тогаш еднаш и ми беше грозен „НЕСАКАМ ДА ГО НОСАМ ОВА ЧУДО, СИТЕ ЌЕ МИ СЕ СМЕАТ!’’ после роденденот сакала-нејќела почнав да си го носам
Кога??Одамна беше...мислам во 5-то одд.Тогаш немаше беби дол како денешниве туку нежни прслучиња без фишбајн и потпунки.Беби дол беше така подолг како маичка со високи гаќички длабоко изрезани...
Бидејќи малку покасно се развив во тој поглед, на 13 го ставив првиот бејби дол, а дури на 15 првиот градник. Тек во трета година средно т.е. на 17 имав оформени гради.
Во 7мо одд. летото, обичен мек и без потпунки. Бев слабичка тогаш па и градите не ми беа нешто посебно развиени, ама ајде веќе дека сите другарки носеа и јас опнав. Леле, абе првите 2-3 пати кога излегов со градник мислев сите во мене гледаат, нели оти немаат друга работа луѓето и на гравче си гледаат оти јас имам прслук на мене за сефте. Па само си туфкав во себе да не ми се познава многу, прерамките да не ми штрчат од под долната маица, бооог да чува бе.
Бејбидол од 10 години бидејќи тогаш почнаа да ми се развиваат, а сега си носам бејбидол со поптонки ама голем број, треба да носам градник бидејќи веќе и бејбидолов ми е мал XL ама мајками ми вика дека ми е рано
на 15, до тогаш само бејбидол си носев, пошо немав потреба, реално и уште неам потреба од градник ама ај..