Не се сеќавам точно, кога градите почнаа да ми растат почнав да носам бебидол А потоа мајка ми ми го купи првиот градник, отприлика на 13 години мислам.
Јас на 11 години во петто одделение..Понапредна си бев малку од дугите девојчиња па така јас прва почнав со тоа Од мајка ми ми беше многу срам и едвај собрав храброст да и кажам дека ќе треба да ми купи хахах
На 12год. почнав да носам бебидол, една година подоцна и градник. За разлика од некои кои се срамеле да кажат на нивните мајки, јас градникот го добив на подарок од неа.
Околу 11-12 години носев прво беби дол во онаа awkward фаза на почеток на растење, а потоа околу 13 години и првиот градник. Јас велев на мајка ми дека сакам градник и порано зошто сите носеа, ама таа сметаше дека е рано Бог да чува. Прво носев од тие без полнеж, од средно почнав да носам и со полнеж ама сега веќе година- две чисто спортски. Да се разбирав малку поќе ќе одев дирек на спортски зошто не сум фан на нормален градник.
На 13 год. не знам зашто ама многу сакав да носам и порано само мајка ми не ме пушташе дека не е баш здраво да се носи усте од помали години поготово.