Мислам дека имав 10 години и од толкава радост дека седнав првпат на компјутер незнаев што попрво да чепнам
Ааа многу бев малечка, обожавав да играм игрички, со саати не можеа да ме натераат да станам од компјутер.
У четврто одделение. Татко ми го купи за негови потреби на работа. Пентиум четворка, се отепав од куцање во Ворд.
Na mojot osmi rodenden, pred 14 godini. Poklon od tatko mi za rodenden. Bese mn ubavo iznenaduvanjeto. Mi go donesoa doma koga drugarcinjata od skolo bea na torta. SIte se sobravme okolu kompjuterot go gledame kako kojznae sto da e Najmnogu se snimav vo mikrofonot kade sto peam, a ustvari ne peev gracev. Uzas. I crtav na paint. narednata godina tatko mi ni stavi internet ama sto imase togas na net i sto pravev ne se sekavam [mod-kirilica:16jexa6c][/mod-kirilica:16jexa6c]
На 3 години. Копјутерот не ни беше за мене. Мама ми кажување дека кога купиле компјутер требало да заврши нешто за на работа, ама не можела да ја најде програмата или не знам што. И јас сум дошла пред копмјуер и сум проштракала нешто со прстињата. Програмата се птворила, а мајка ми за малу у несвест ќе паднела. И од тогаш сум компјутерски зависник!
негде во прво одделение прв пат седнав зад мониторот и тоа кај братучед ми, ми купија една година подоцна и на мене, јас се убивав од онаа со мините игра и зума растурав... :geek: