Кога сакаат да ви местат некој...

Дискусија во 'Сингл' започната од Tanjamm, 22 февруари 2013.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.541
    Ми местеше една другарка во средно . Дечкото воопшто , ни малку , не беше мој тип :| . Висок и многу многу слаб . Јас како крофна спрема него (facepalm) . Малку така беше и грдичок . Освен кафе со него ( и тоа по заслуга на другарката и дечко и , негов другар инаку ) и толку . Ме аднуваше после на ФБ , ама не го прифатив и толку од " местенката " :lol: . Јас на никоја до сега не сум местела дечко , онака од што сум мислела дека треба . Ако другарка дојде до мене и ми каже дека сака да ги запознаам со некој таму што имам муабет јас , да . Имав таква ситуација , моја не толку блиска другарка , му фрли око на од мм втор братучед . Девојчето разбрало дека се фамилија со мојов и дојде , ме седна на кафе и ми вели ваква е работата , ми се допаѓа прави работа со твојов , да ме запознаете . Им направивме работа , излегоа неколку пати , и сфатила дека тој сепак не е за неа :D .

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.791
    Допаѓања:
    40.682
    Овие местенкиве можат да пројдат само ако двете страни си го имаат фрлено меракот ама ете имаат некоја пречка да се запознаат/излезат како на пр. срам па заеднички човек ќе ја истурка работата. Или си неженет/немажена на поодмината возраст и со кој било би излегол/ла само за да најдеш некој/а.

Иначе се исфорсирани и нападни, едноставно никој од страна не може да знае каков човек "е таман за тебе" и што сакаш да правиш со животот. |(
    А особено ме вадат од такт луѓе што ниту си им се доверил ниту си им побарал нешто и од нигде никаде ти местат типови само зашто они си заклучиле во главата дека треба да се мешаат во туѓ живот.

На Konfetka и Firegirll им се допаѓа ова.
  3. MitMax

MitMax Активен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2020
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    158
    Ne fala Bogu.Ne sme site maski isti.:D

4. Brokeneyes

Brokeneyes Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    58
    Џабе да ти местат со сила луѓето не размислуваат што ви е ок вам па мислат ако помогнат дека се ок ништо едноставно игнорирај и не давај значење

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.