Кога сакаат да ви местат некој...

Дискусија во 'Сингл' започната од Tanjamm, 22 февруари 2013.

1. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    16.250
    Шо? Другарката се налутила оти не си го бендисала нападниот идиот, ради тоа не ти зборела?

Богами си се спасила од едно токсично створење шо дефинитивно не ти посакува добро, а ова идиотов шо го праи демнење е бе, ако досаѓа види пријави го дека те вознемирува.

Ужас.

На Лејди Гага, Game Over0001, senjorita-v и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Darko90

Darko90 Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    3.596
    До девер и јатрви стигнав и не читам веќе.

3. Kati428

Kati428 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    943
    Не се замарам веќе одамна.Нека кршат глава.Туку темава ме потсети на таа случка па затоа и ја спомнав.

На Лејди Гага, Mumoftwo30 и Darko90 им се допаѓа ова.
  4. mece23

mece23 Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    1.318
    А јас пред многу години изгубив другарка која сакаше да ми мести дечко од друга националност, другар на дечко и тогашен. Замисли не знаев дека е друга националност, кога дојде разбрав. Бев културна, го испив тоа кафе, им кажав на сите што мислам а нејзе посебно и кажав колку ме навреди со тоа и си отидов... ова пред 18-19 години :D едноставно не сакав дечко од друга националност бе, таа требеше да го знае тоа. Значи, ниту таа мојата мене ми била другарка, ниту тебе, твојата. Вистинска другарка не ти го прави тоа

Последна измена: 29 октомври 2025
    На Лејди Гага и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  5. Shade

Shade Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2025
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    13
    Не да постоии уште ауууу, дури и некои што два пати си ги видел ако дознаат дека немаш дечко одма имаат некој за тебе :@

На TrueToMyself и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  6. mece23

mece23 Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    1.318
    Многу мразам такви работи. Секој ќе си најде тоа што си бара, нема што јас да местам некому, некого. Глупости, пак уште се лутат ако не го сакаш дотичниот... па не се мешај бе!

На Лејди Гага, eliesaab и Shade им се допаѓа ова.
  7. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.551
    Допаѓања:
    6.830
    Постои да. Луѓево неспособни ли се за да си најдат дечко/девојка, па што мора да има секогаш проводаџија да им мести некој.
    Јас сум имал 7-8 бивши и сите сам сум ги фатил. Не ми требало некој другар за да ми ги мести. Некаде сум се потрудил повеќе, некаде помалце.

На Raven22, Shade и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  8. Shade

Shade Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2025
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    13
    А случај, ај да не речам местење, едноставно беше запознавање преку заеднички другар и другар ми ми викаше многу е фин пробај, културен,добар се нај нај нели, пробав не кликнавме и после другар ми абе он е малку чуден лик вака така...сите за местење се финииии ама послеее :rofl:

На Raven22 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mece23

mece23 Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    1.318
    И тој па... еднаш супер е, еднаш чуден е :D
    Значи еве и после толку години јас не можам да и простам на таа другарката. Ни во себе не и имам простено бе:D таа знаеше дека не би сакала врска со некој од друга националност, тоа сме го разговарале со неа и ми носи таков. Значи со цела почит кон различните националности, сум имала другари, другарки, соседи, колешки од друга националност и има прекрасни луѓе во нив но не за врска... не би можела.
    И покрај тоа што знаеше таа тоа го направи. Јас да сум никогаш не би и направила такво нешто на другарка не се ни мешам во нивните врски бивши, сегашни, идни. Не ме интересира, ако си се среќни јас уште посреќна би била за нив. Или па да им наоѓам прилики и да предпоставувам дека супер би финкционирале... никогаш не се знае како би функционирале. Така да, секој со својот избор...

На eliesaab и Shade им се допаѓа ова.
  10. Maelina

Maelina Активен член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    137
    И јас си го имам проблемов. :) Сите се омажиле, само јас не, па почнаа да ми бараат дечковци и да ми набацуваат секакви под нос само затоа што сум “загреота” пошто не сум мажена и немам дечко. Ептен лошо искуство е да си имаш такви во животот.

На Shade му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mece23

mece23 Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    1.318
    Загреота дека не си мажена :rofl::rofl::rofl: оф лелеее. Јас да сум не би се мажела никогаш :D да ми беше овој ум тогаш... не се замарај и не ги слушај и никогаш не влегувај во брак само за да бидеш како повеќето. Остави повеќето, секој си знае со што и како се соочува... во бракот се вложува цело време, од двете страни, за да опстане секако. Не само еден да се кине години и на крај да пукне. Уживај само ќе си дојде денот со правиот ;)

На Maelina му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.125
    Извини, а таа,, другарка'' има друга работа освен да мести дечко? Ти сама ќе си најдеш и точка. Не ми е јасно како не си и поставила јасни граници. Па не е тинејџерка побогу. И она врска нема кој е добар за тебе|(таа не почитува граници, не те почитува тебе.
    И уште ќе се лути, смрдла низаедна! (facepalm)Да не сакала да те венча со него? Детски глупости.
    Батали ја, не ти требаат такви незрели луѓе околу тебе да ти ја цицаат енергијата!
    И не треба ни да бидеш со дотичниот!:!:И прекини секаков контакт со нив.

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.