Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога сакаат да ви местат некој...

Дискусија во 'Сингл' започната од Tanjamm, 22 февруари 2013.

1. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Витомир, не е проблемот што се потрудила да и‘ намести некој. Проблемот е што прво не се исконсултирала со неа.
    Јас да сум, од инат нема да излезам!

На osmatetratka и Tanjamm им се допаѓа ова.
  2. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.077
    Допаѓања:
    12.820
    Не ми е испод ниво, ама како што кажа Хипица, друг пат нема размисли два пати кога ветува некој на некого. И не сметам дека се потрудила, напротив се меша во приватноста на друг човек. Ми станаа одвратни такви луѓе со кои имам 2 реда маубет кога ќе се видиме се да ме испрашаат. Или ако имам дечко, кој е , што работи, колку год има, од каде е, дали планирам нешто посериозно со него. Се си има граници, прашува нешто за што не можам ни јас одговор да и дадам.

3. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Уф!! Мрзам кога сакаат да ми местат некој!!! :@ И уште ако е грд... :puke:

4. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Ауууф даа кога веќе сме кај грдите еднаш другарка проба да ми мести грд, јас не го знаев и реков ок ќе се запознаам, ама кога му го видов фб профилот :puke: :puke: а па фацата :puke: :puke: и реков на другарката прво ти излези со тој а потоа ќе збориме :D

5. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Местење ми е многу грд збор. Тоа местење мене ми звучи како готово - завршена работа. :D
    Немам ништо против ако некој ме запознае со некогу но веднаш да се даваат ветувања дека ќе бидне нешто ептен ми нема смисла.
    Во случај да излегувам сакам да знам точно за когу се работи и каков е - мислам чисто да не се најдеме и двајцата во непријатна ситуација... или подобро кажано типот да не е ептен за нигде :rofl:

На RedWine му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Никогаш не прифаќам да ми наместат некој тоа е недопустиво,бидејки никогаш и никој од тие не ми се свиѓа. Има убави машки ама незнам зошто се понашааат како бебиња се лигаваааат и тоа ме вади од такт,а исто не можам да замислам машки што после два дена состанок зборат за секс па добро нормални ли се ??? :lol:

7. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    И оп-цуп, излегува дека ти си таа што барала да се омажи.
    |(

Лоша е ситуацијата кога колективот од работа е составен од повеќе средовечни жени, дел од нив омажени во своите 40-ти (состојба предизвикана од стројници), и сметаат дека ти со 24 години и повеќе, гориш да се омажиш, ама не можеш маж да најдеш. И следуваат следните фази:
    1. „Не си омажена? А верена, дечко? Оооо... душичка... ;) Ќе средиме, не се секирај! :up: “
    И така со милиони прашалници во глава, зашто сеуште не знаеш дека муабетов е сериозен и ќе те сместат во солена каша. Почнува да ти спомнува секој ден по еден ерген, секој од нив минимум 15 години постар од тебе. Првиот е магистер, невработен, досега неженет, живее со неговите во источна Македонија. Вториот е во фаза на развод, живее сеуште со сопругата, работи во град 90 км оддалечен од местото на живеење и патува секој ден. Третиот е во Канада, има многу пари, Мерцедес, палата, сите женски го сакаат, ама за мене го чувале.
    Накратко, премногу непотребни информации.
    2. Доаѓаш сабајле на работа, на екс едно кафе, се фаќаш за работа, немаш работа со странки, но ти влегува колешка ти, погоренаведена, со еден средовечен човек. Те запознава, а тој и вели: „Оваа е девојката што прашувала за мене?“
    3. Ја убиваш колешката со голи раце и „и го местиш“ средовечниов.
    Затоа ова местењево ми е патетично, како и стојниците како негови спроведувачи.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  8. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Другарка ми сакаше да ми мести еден што е прва година.Тој ме нашол на фб во пријатели кај другарка ми и сум му била дебела,грда,дека ако сум дошла јас нема да дошол он.Да дебела сум малку и мој проблем,ама не сум грда.Многу сум убава.И нема да дозволам некое машко што не го знам да ми ја уништи мојата самодоверба.Секој е убав на свој начин и никој нема право така да навредува.Ако не ме сака тогаш чао,сигурно нема да плачам по него. :)

На Regina.Phalange му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Воопшто не ми се допаѓа местењето. И да е убав, па сама ќе си го фатам бе :D А ако е грд да не збориме....

10. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    да ви раскажам случка со местење-една вечер сеуште бев малолетна тогаш бевме излезени и другар на другарками кје ми местел некој на мене као зошо мене ме фатило криза за машко(само колку да го мирисам и да го имам во близина)дете шо знае.и океј доаѓа еден дечко висок супер беше онака згоден и јас излагам а тој полу пијан и као се закашлува со пивото и неможе да допре со кашлањево и јас си викам ова се случи баш кога излегов јас сигурно не сум му се допаднала ама пошто е пијан не реагира епа сега несакам. истата вечер си најдов кротко детенце со кое си поминав тооооп големо лижење падна.затоа драги ви е поубаво сами да си најдете отколку да ви местат.

11. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Не сакам да ми местат!
    Кога ќе ме прашаат сакаш да ти местам еден!?
    Јас викам НЕ! :)
    Едноставно сакам сама да си изберам.

12. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Лелеее колку е страшно тоа девојки некој да ви местат,богда чува како може да си дозволи такво нешто,тоа нешто е најпонижинувачко за една девојка,а вака сами кога си бирате дечко читам ептен знаете да си го одберете вистинскиот дечко така? затоа константно кукате како можев со овој кретен да бидам,кај ми беа очите,а бе одете таму на друг казувајте прикаски за мали деца,им било понижувачки,бре бре чинот ке ви падне.

На jerryy и TheGirlNextDoor им се допаѓа ова.
  13. TheGirlNextDoor

TheGirlNextDoor Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    82
    еј витомир ама им го рече сеа, секоја ти чест на искреноста. :D немам ништо против да ме запознае некоја другарка со некој дечко ама претходно да ме праша за то, не ми менва многу во живото ако пијам едно кафе со некој, а кој шо ќе речи ич не ме интересира оти еве како ’другарка’ и’ на тањам не земат да си ги решават сопствените животи па мојот ќе го решеле ај бре у материну нека зборат, тоа им е во живото :)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Anaxandra

Anaxandra Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    43
    Секако дека ми смета кога сакаат да ми местат некој. Ако ми е другарка сама ќе и кажам да ми го мести. На пример се случува да ми мести некој негов/ нејзин братучед што воопшто не ми се свигја е ај објасни му/и зосто не сакам ништо со него? Секако дека нема да бидам безобразна и да кажам дека ми е грозен или смотан, ама едноставно тешко ми е да се извадам од ситуација во такви моменти.

15. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Ако веќе знаеш за кој се работи,и како изгледа тогаш е во ред е да одбиеш,но ако не го знаеш што те кошта едно кафе со него да се напиеш. :)

16. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.077
    Допаѓања:
    12.820
    Обично е така, кога пробува друг да ми намести некој тешко дека ќе биде тоа добра комбинација. Тие викаат - амам добар е, ама ако е грд, дебел, што вреди што е добар или богат на пример, ако мене не ми се допаѓа.

17. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.365
    Многу луѓе не се осмелуваат на овој чекор од предрасуди од типот „штом сам/а не може да си најде, којзнае каков/каква е.“ Ја не мислам така, не може дотолку да се генерализира, но ова во наводници лично го имам слушнато у муабет многу пати. Лично никогаш не сум била во таква ситуација, за среќа, бидејќи самата атмосфера мене не би ми дозволила да развијам симпатии кон „местената“ личност. А како што станавме ние луѓето затворени, само виртуелниве мрежи не` вадат ако продолжиме со ова темпо. Дури и местење ќе ни` стане преголем шок. :D

18. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Колку ем нервираат вакви луѓе...нивното ѓубре не го гелдаат да друг го собират..
    Ќе и кажеш дека не сакаш отворено и готаво и ќе и дадеш до знаење дека никога енсакаш никој ад ти емсто без да те праша или да и кажеш...

19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.078
    tanja,очигледно намерата не и е добра,затоа дај и до знаење дека не те интересира и готово.многу мразам такви душкала |(

20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Зашто намерата не и е добра? Сега еве јас еден пример да ви кажам за мене,еден колега ке ми мести не девојка туку распуштеница со две деца,и јас сега што треба да направев,да го отерам у три лепе,да го сфатам тоа како понижување ли?јас нормално прифатив,зашто да не? тоа незначи дека јас одма ке ја земам за жена,ете ке се запознаеме муабет,кафе,па може и пријатели ке си бидеме ако не си се допаѓаме,а таа ваша женска гордост,толку сте дигнати и се преценувате значи нема лимит,ни небото не ви е граница.