Колку повеќе време на бркање на одмор, три ноќи Туку ај доста спамам, пишав став, oправдувам, ако не пробаш нема да знаеш и ако мисли некој дека ќе се заљуби нека не влегува.
Кога машко не сака врска, туку само кежуал секс, тоа речиси без исклучок значи: Не ми се свиѓаш, али ај боље него дркање. Ако машкото не се заљубило пред да ја легне, 99% нема да се заљуби ни потоа. Напротив, сексуалната тензија што го влечела кон неа е задоволена после оргазмот и страста дури и ќе опадне. Кај женските не е така. Женските обично после сексуалниот чин полека се приврзуваат за партнерот, понекогаш и потсвесно иако свесно го негираат тоа. Освен ако добиле лош секс. Тогаш може и одбивен да им стане. И затоа во ваквите „fuck buddy“ врски, најчесто се повредени девојките. А за машките тоа е хммм извинете на изразов, али бесплатна проституција.
Како може да има секс ако не му се допаѓа девојката? Spoiler Ако нема физичка привлечност, нема ни ерекција. Или вијаграта?
Сакаш да кажиш дека сепак можат да имаат секс и без да им се допаѓа девојка/жена? Вау, браво мајстори! My whole life was a lie. Spoiler Бог да ни прости за гревовите.
А мажи што плаќаат за секс мислиш дека кај нив се развива некоја емоција или привлечност? Spoiler Не гледам некоја потреба од постирање крстови
Значи вака, едно е да ти се допаѓа некој/а за да стапиш во врска со неа, а друго е да ти се допаѓа за само неколку партии секс. Обично за врска или брак луѓето имаат повисоки критериуми, не е само физички изглед у прашање. Сепак ќе треба да живееш со таа личност. А за она другото, кога луѓето се во криза, се задоволуваат и со нешто „потпросечно“. Бар за машките зборам, а и кај женските често е така.
Не треба да се напали на нешто? Барем нешто. Spoiler Спојлерот беше за коментарот погоре, не твојот. Така испадна.
Ех сеа може и зајак заразен од беснило да те нападне низ улица, може новчаник со 1000 евра да најдеш, може Иван Исцелител да забега и со пушка да излезе како оној во Лас Вегас, може ова она, праиме муабет што е веројатно во некои разумни рамки. Во крајна линија секој си постапува онака како што смета дека е ок, не мораш да си воопшто во контакт со машко за оргазам, тука се прсти и различни гумени и пластични помагала ама не е тој муабет тука. Подобро коментари него крвна слика Не сум. Одамна поминаа времињата кога долната глава имаше право на глас, сега е диктатура и нема право на глас Скапо платени се некои искуства, немам намера да ги обезвреднам, со тоа самиот се обезвреднувам. Настрана сето тоа, нема ништо ни од далеку што може да се мери со филингот на заљубеност, загреаност, затресканост општо цела ситуација, романтичниот елемент и цел тој пакет. Се менуваат потребите и перцепциите со тек на време. А што има чудно во тоа? Фина ствар, како и многу други ситуации во врска Не гледам зошто би направил било што интимно за тотално непозната особа, забегано е скроз.
Не постои бесплатна проституција , туку постои прост народ @Црна Ружа Spoiler: Прашање еве јас те предизвикувам , си ЗА?
Многу луѓе стапуваат у брак после 27-28 години, додека студираат и машки и женски углавно менуваат партнери. Едноставно не сакаат врска, така живеат у моментот мора ли да значи дека се "во криза" и дека се задоволуваат со потпросечно. Како да сакаш да стаиш негативна конотација на менувањето партнери(сеа нормално се има некоја граница, не може секоја вечер со различен/на)
Дечки и девојки, држете се на темава. Колку и да е интересно за вас, темава не е огласник дури ни за забава
Во принцип секогаш е потреба да се експериментира или да се има чувство на слобода.. Се трудам да го разберам мотивот од женска гледна точка и јас... и како би се чувствувала при тој чин.. Не е дека не се случило да видам згоден дечко, онака згоден доволно за да речам леле сакам да го изе***м буквално... не сум мала..не е дека не сум се обидела, но без оглед на тоа колку сум иновативна или перверзна како лик, се тоа никогаш ми немало поента со непознат...со лик со кој што неам интензивма хемија..а за да ја имам барем мене ми треба и ментално да ме стимулира, што значи треба да го знам малце подобро, а со самото тоа ние би се зближиле, и доколку сексот е еднакво експлозивен секако дека ќе се навлечам..не само јас, и тој . Така да се согласувам со тоа дека оргазам won't happen со личност што прв пат ја гледам и онака праам one night stand ... и исто така верувам дека пречестото консумирање на сексот на ваков начин би ми ја убиле магијата за секс со некој што стварно споделувам подлабоки емоции... Барем за мене сексот е мнооогу повеќе од mating.. туку е цел чим на уживање во кој се вклучени и мисли и чувства и секакви видови на стимулации... едноставно секс без поента би бил буквално губење време.