1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога се запознавте со штиклите?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од annie.bt.97, 25 јуни 2011.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Оф сите штикли на мајка ми го пробував и си се шеткав со нив по дома, а инаку првите мои штикли ги купив во 2 година средно и не беа нешто многу високи, али најбитно е што беа мои :)

2. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    За полуматурата. :)

3. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Се мислев дали да носам за полуматура пред 2 години, пробав, али сепак одлучив да не носам. Ова лето носев еднаш, и тоа со сила, и од тогаш сум кажала никогаш веќе нема да носам штикли :)

4. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    За нова година во 8-мо одд...од пусти мерак

5. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Прв пат за полуматура.. :)

6. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    еден ден јас, мало радознало девојче го отворив плакарот на мама ги видов штиклите,и тие мене и се роди љубов голема ги облеков и шетав како пајка низ дома.од тогаш редовно сум ги правела ритуаливе со модни ревии по дома со штикли,а првпат облеков за стара нова година мислам во осмо :)

7. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    311
    Штикли обожувам и си ноцев штикли по дома уште од 5 години па затоа сега немам проблем за да облечам високи штикли.

8. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    од второ/третто одд ..си играв teacher и побарав штикли со голеееема штикла и цел паркет го напраиф со дупчиња ..дете тоа ти е..иначе од тогаш почна љубовтаа кон нив ;)

9. badem4e

badem4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    178
    Па како малечка изигравав манекенка по дома со штиклите на мама :) Ама во 7-мо одд јас на роденден кај другарка во кафич и нели пошто таму ке ми биде симпатијата мораше штикли да носам :D И така јас се облекувам и излегувам од дома во патики а чизмите облекување кај другарка леле крш бев ко теткиче некое со толкав шпиц :D кога дојдов дома знам само дека едвај одев и после долго време не ми текна да и ги облечам :D А првпат лично мои си купив за полуматура :)

10. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Јас уште како мала имав голема љубов кон штиклите и и ги земав на мајка ми штиклите и шетав со нив по дома.Инаку од полуматурата па наваму носам штикли редовно.Едноставно обожавам штикли :inlove:

11. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    на 15 години :D

12. S-Sister.91

S-Sister.91 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    35
    хаха прв пат? На полуматура, ама со ниска штикла , инаку љубов кон нив уште како мала, тропкав по дома со на мајками штиклите :D

13. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    ауу јас одамна се запознав со штиклите :D кога и ги земав на мајками и ги носев по дома :lol: се кршев со нив. иначе прв пат за полуматура на плута па дури пред 2 години почнав да носам пониска штикла дури се научив нормално да одам :rofl: а сега фурам и на висока штикла само многу пазам да се удобни и ги обожавам!

14. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.207
    Најпрвин дома си се вежбав од мајка ми, памтам многу ги сакав едни нејзини, матурските, абе лом му ги напрајв, ги излупив, издраскав и сл.
    Првите штикли си ги купив во 1 година и се црвени, така ме мана тогаш точката, штикли носам само за излегвање, и не практикувам некој ептен високи. Средна големина на штиклата. :)

15. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.490
    Допаѓања:
    2.949
    Тоа што се имам шетано милион пати низ двор и дома со на мама штиклите, не се важи нели? :wasntme:

Инаку, со полна пета (мои) се имам запознаено на Нова Година 2012, а после еднаш за излегување кога отидовме на частовка.
    А со штикли - на маскенбалот на 24 февруари мислам дека беше, оваа година. Ама, чизми со штикла(5/6цм се). И не беа мои, туку братучетка ми ми ги даде. :)

16. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Прв пат облеков на свадба(не моја).Тие беа црни а фустанот ми беше бел со црни точки.

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    17.075
    Минатата сабота си ги купив, на полна пета ^_^ .

18. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    во осмо одделение си купив два пара памтам едните ми беа малку големки ама ми беа преубави и ги купив, а потоа и за полуматурата носев и од тогаш само штикли купувам дури ни jас самата не знам колку ги имам :lol: наjголемата лjубов ми е спрема штиклите :rofl: :rofl: :rofl: :inlove: :inlove: :inlove:

19. 1bunny

1bunny Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    20
    Во 7мо одделение :) хихихи .. мочла :D

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Гледајќи ги новиве генерации дефинитно сум закаснила.
    Мислам беше 3та година за нова година си купив кожни чизми на дебела штикла, ги убив од носење, а првите салонки ми беа истата година ги земав за на свадба и ги носев и на екскурзија ми текнува убаво :)
    Црни со отоврено прсте, дури лани мајка ми ми ги фрли, не само што ми беа мали, туки и беа изналупани сиротки. Не бе многу високи средна големина на штикла, ама беа многу удобни и лесни за носење.
    И сега не сум некој манијак по штикли имам доста пара и носам но не пречесто.
    Често носам на плута и првите на плута ги облеков во 8мо иаку незнаев ич да одам на нив :D