Уште од мала ги крадев чтиклите на мајка ми и сестра ми, а активно почнав да ги носам од крај на 7 одделение.
Во втора година средно и тоа беа 2-3 сантими.Не се брзав пред време да пораснам. И ден денес не ги обожавам, ме болат многу нозете.
Во втора година средно. Чизми 11 цм преубај Уште си ги имам само не ги носам оти се малце исчукани... На нив се учев да одам па... Има последици
Нашето запознавање со височеството штикли беше на 14 години за полуматура, и тоа не било какви туку 12ка и за чудо некое многу добро поминав ко да бев родена со нив . Од тогаш па наваму постојано си се дружиме , во нераскинлива врска сме највисоките ми се 15ка
Уште во 2-3 година средно и сватив дека не сме создадени да чекориме заедно си практикувам стартки повеќе
Кога бев 8 одд. Ама сега ич не сакам дури и кога искачам носам чизмички,сандали на плута стикла никако незнам да одам на нив
За полуматура на 14 години и тоа беа 8цм високи а мислев дека се 18ка Денеска неможам да се замислам со штикла пониска од 15 дури и тоа ми е ниско
Од мала секогаш ги земав од мајка ми штиклите и си ги носев дома Инаку прв пат облеков во 8мо, за роденден кај другарка.. Па сега во прва почнав за по свадби, за нова година..
Прв пат и јас облеков штикли на 14 години, 12ка бев заљубена во нив како да сум родена за штикли многу сакам да носам, на роденден, на свадби, на крштевки, на секакви веселби А највеке на излегување