Како помлада кога ќе слушнев такво нешто, не јадев, не спиев, се нервирав, а сега .... чаша вино и Не им се замарам одамна на таквите луѓенца.
Да, кажав дека не ми е сеедно кога некој ќе измисли нешто за мене. Ама тоа е моментално, кога тоа ќе дојде до мене. Никогаш тоа не траело долго, не сум се правдала, не сум се спротивставувала. Нека зборуваат што сакаат кога немаат друга работа.
Не е баш и ова точно. Обично од ваквите морони си патат тие луѓе кои се чесни. Просечниот Фиромјанин никогаш не ги гледа двете страни и честопати знае да се води по тоа што зборуваат Петко и Станко за тој. А зошто зборуваат така најчесто просечниот Фиромјанин не гледа...
Јас сфатив ти што сакаш да кажеш. Позади добриот коњ секогаш се крева прашина. Aма јас веќе објаснив што и како...
Размисли кои сме ние кога никој не зборува за нас и што сме кога никој не не гледа-никој и ништо. Никој не е совршен. Светот не е совршен. Критиката е само доказ дека постоиме. И да, ние одлучуваме дали и колку ќе ни влијае туѓото мислење.
Добро, во ред, го почитувам твоето мислење, но не го делам. Ти благодарам што образложи повеќе што сакаше да кажеш со твојот коментар.
neznam ,dali nece vi e gajle ,koga najblisok veli deka si mu neverna,bolka e golema,nezboruva so tebe,a zivee so tebe.,deca mi se vozrasni sram mi etakva kleveta i da im ja kazam.duri i ce mi kaze koj e ,no zasigurno nikoj ne e,no nesaka objasnuvanja
Зависи од чија страна потекнуваат, но во глобала ич не ме интересира. Порано многу се нервирав, ама ми стана секојдневие и почнав да не се замарам. Сега дури сама им вртам филмови намерно за да ме зборат.
порано да, многу додека бев по мала на душа ме гореше, но сега не се повредувам на невистини, бидејќи знам дека тоа нее така.. не дозволувам некому да ми го уништи денот поради тоа... најчесто луѓето озборуваат од мака, затоа што оние го немаат постигнато истото...а исто така озборувањата се делат на лоши и добри ...
Не треба да не повредува тоа што некој зборува невистини за нас, бидејќи ние си знаеме што е вистина и другото не е битно. Кој колку сака нека зборува, ако сака и свирачи нека си викни, око не ми трепнува.
Само нека се обиде некој да лаже нешто за мене, ќе го снајде Ирма ураган, со брзина на светлоста пепел ќе го сторам