Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кога слушате невистини за вас...

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од girl.23, 27 јануари 2012.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Како ги дожиувавате „озборувањата’’ лично за вас од другите?

За 3-4 години, ќе те заболи увото кој, што и како рекол. ;)

Да не ти речам, ама ќе ти речам, мала си уште, сега на тие години тоа е интересно, па оваа ова правеше со овој, уау, оваа тоа правеше.. :rofl: Таков ви е периодот и тоа е тоа. Сигурно и ти оговараш, како и сите. Е има разлика сепак од коментирање на постапките на некого и намерно, злобно ,,пуштање,, муабети, ама тоа е.

Терај си магаренцето напред и кулирај. :)

На bella.honey му/ѝ се допаѓа ова.
  2. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Кога слушам невистини за мене полудувам , го барам тој што измислил ( а тоа е веќе една особа која ми е во коски љубоморна за многу работи ) па нема како да се покаже дека е добра па измислува , и родителите знаат за тоа и имаат доверба во мене ;)

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Многу се нервирам. Ми иде да ги убијам тие клети усти :devil:

4. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Ме боли чопката :D си знам која сум и што сум и што точно се случува со мене , а за другиве изопачени малоумници ме боли к*р :*

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.
  5. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Простата маса редовно се занимава со малограѓански муабети тесно поврзани со мојатa интима и мојот приватен живот.Кога слушам некоја гласина која ме погодила ба онака ..

...го наоѓам изворот и саркастично го признавам делото.Лошо е што некои луѓе немаат филинг за сарказам за озбилно ме сваќаат.

6. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307

И јас исто.. :devil: :devil:

7. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    простете ми вака на изразиве ама најискрено ич не ме боли таквава за нив,искомплексирани луѓе кои не се чувствуваат среќно и ѕадоволно во својата кожа,па јадат г.... за другите ;)
    понекогаш и се обидуваат да ме оцрнат,но не се свесни колку добро ми стои црно :P
    не се грижете за таквите,не вредат 5 пари

многу поздрави и бакнежи до вас :* :* :* :* :*

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sherryl

Sherryl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    147
    јас многу се нерзвирам..и секогаш сакам да играм со отворени карти, што на многумина не им одговара...
    и секогаш барам правдата да биде задоволена и можеби затоа цело врме си страдам....

9. Felicia

Felicia Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    56
    ...само се смеам и не се замарам! :D
    До сега во мојот живот сум сватила тие што јаделе г...а за мене се луѓе кои ми се љубоморни!
    Ми се случило да им го кажам тоа во фаца кога сум го знаела изворот :D
    Чим се замараат да измислуваат приказни за мене значи нив им е многу досаден животот! :lol:

10. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Кога ке слушнам такви работи многу се нервирам затоа што знам дека се од љубомора . Многупати се имам скарано кога ке слушнам дека збореле невистини за мене

11. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Јас такви работи слушам секој ден што е нормална работа во нашево Куманово. |(

12. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Порано се замарав многу, а сеа сфатив дека немам зашто да се замарам. Тие што ми се блиски ме знаат така да што има да им ја мислам на некои искомплексирани будали кои немаат свој живот? Нека зборат па гајле ми е.. Ако немаат попаметна работа, барем интересно нека им биде. Всушност тие што зборат повеќе се нервираат кога не реагираш на нивните зброови и провокации, така да... ;)

13. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Су слушала невистини за мене и од блиски и нетолку блиски личности. Порано се нервирав многу, но сватив дека не вреди. Постојат луге кои не си ги живеат своите животи , ги живеат тугите. Постои и секогаш ке постои таков народ и едноставно не вредат за моето внимание

14. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    e тогаш највеќе се нервирам,а што повеќе докажуваш толку по сомнителен си,битно ја знам како е за другите ако не успееш да им докажеш нека мислат што сакаат на крај :x

15. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24
    Некогаш сум се замарала за тоа што лугето ке мислат за мене, ама повеке не, не ми е гајле ни за вистина или невистина, секако дека за се ке имаат свој коментар и по свое ке додадат нешто плус. Нека зборат што сакаат, тоа значи дека многу мислат на мене и многу ги интересира за мене.

16. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Знам дека е од љубомора,најчесто не обрнувам внимание,не ме интересира многу кој што мисли за мене ,затоа кога ќе слушнам невистина само ги |( очите .

17. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Мене ми е интересно. :lol: :D

18. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    мене ме нервира коа зборат нешто што не е така,ама мора и такви да се има шо да му праиш на таквите тоа е

19. kristina123456

kristina123456 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    59
    незз веројатно ке збеснам ке искрсам се пред себе и ке отидам да се тепам со тој сто измислувал

пред 2-3 дена една другарка досла кај мене јас сум спиела и утредента пред сите друграки вика дека сум р4ела ама и сестраи била со неа и и ре4е дека лазе јас збеснав поцнав да ја пцујам да мавам со сто ми дојде при рака ни сама незз сто све не изнаказав

20. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    ^ Девојче а да провериш ти нервите? :worried:

Во принцип не се замарам со рекла казала муабети, а луѓето кои ме знаат веројатно може да заклучат колку има вистина во тоа или не.