Оф ако уште некој ден не се вратев на форумов којзнае можда Дадо ќе дојдеше тука сите да не секса, чунким форумскиве девојки си се така убави и занесени
Види Трендафилче Овој ептен сака да биде Бекам, сите слики му се исти со тие ко Армани што ги има Бекам И немој да се заљубувате, си има тој за сексање
Ваууууу!!! Паааа, не е лош! (irony included 100%) Не, без никаква навреда, Прити Ј, ти си ми баш онака мила, ама вкусот за машки не ти го бендисувам. Дадо и Денис Х....
Ejjj баш се чудев кој го рече Денис Х зНачи Прити била, а? е па ако де, и нив треба некој да ги бендисува
Јас мислев дека Тренди ќе оди кај Дадо , просто се воодушеви Јас би Луис Хамилтон .. хм , зашто да не Не е од нашава естрада , али од познати само него
Мора да ја прашам лепотичка дали би ми го местила брат му? Па може јатрви ќе си бидиме. Да ги закопаме ратните секири со тој убав гест
Оф мори мајко...сега ми е јасно зошто е Полумента,биле двајца...цело е кога има се. Трендафилче,мила ти е?! Свашта...просто зеленеам...што не сум на нејзино место,па да одморам...ко човек.
леле стварно што виде во Белов? хаха иначе ја би се сексала со Влатко Гроздановски (фудбалерот) уф каков еее...
Не мила Лилитко... Како беа тие новите кованици? Пренајмила. Изгледа не вклучив *(irony included 100%). Мислев се подразбира. Да бе.... Темата ми ја растурија Што би рекле дечињата на едни пријатели - Се лутувам сега! Ама Лолипоп ахахахахахахахахахахаха, се смеам ко лудача!
Ај да кажам за мене може? Џорч Клуни... , Вин Дизел , Ештон Качер (штета уште не сум тркнала до таму да ги начекам у некој кафич со другари)