Гледам и тука се дигнало прашина на мојот пост ... Па и слики од Дадо ставани, па јатрви некои да ми биле.. Не знам зашто ваква реакција...Уствари претпоставувам зашто-за она што напишав дека многу можат да ми завидат... Тоа го мислев за многуте обожавателки на Дадо, кои ги гледав во Црна Гора, како скокаат по него...Јас не мислев дека на форумов овде некој ќе ми завиди дека јас сум била со него Иначе особата што иронично кажа јатрва да ми била , тоа не е можно пошто Дадо нема брат, а ако мисли за Шако Полумента, он му е чичко..Али нема везе.. Не ми се збори више за ова... Сега да кажам, како и другите, јас со кого би сакала да се сек....ам!!!! Од македонциве со никој, од нашиве...Инаку најмногу сакам со Марио Валентич(го глумеше Борна во серијата Забранета љубов), би сакала со Андрија Милошевич, а нааајмноогу би сакала со ЕМИНЕМ, зашто многу ми е секси и сладок...Па и Тиесто не е лош...АААА, ми текна уште на еден-Леонардо Ди Каприо ...
Не е од нашава „естрада“, ама како би сакала да паднам во неговите раце , па после што сака нека ми прави. Ептен сакам да ме земе и да ме растури . Девојки, ако имате некој роднина што си личи на него слободно пуштете ми лп
Леле заборавив на него... кое тело. Аххх ми идат грешни мисли. Дефинитивно и јас сум за. Еве ви сликичка да исплакнете очи. П.С. Да си направиме еден групњак со него, а?
Иначе нашиот миленик МАРИО ВАЛЕНТИЧ-БОРНА ОД ЗАБРАНЕТА ЉУБОВ е женет со Мирна Марас, позната хрватска водителка и преубава е...ЕЕЕЕЕ, блазе неа...Каков маж има Аааа, уште нешто незнам дали го прочитавте мојот пост за Денис екс во темата македонски јавни фаци, таму заборавив до неговото име да го ставам следново- Доволно е само типот два три збора да ви сврти и да добиете нагон за повраќање