Тони Зен или пак Тони од Опуштено Скраја далеку не давам да ме пипкаат ќелави мажи . Фобија имам. Единствено тетоважата ( за 69-ка та зборам ) полн погодок е . Кога ќе размислам да беше само обичен дечко , па и не е нешто привлечен, никако не би бил на листата на најпосакувани македонски ергени. Напротив , мислам дека повеќето немаше ни да го погледнат. Инаку Ненад би го соблекла , како што го соблекувам со поглед секој пат на А1, верувам погодувате за кој Ненад зборувам, го соблакам и свашта ќе му правам Оној лепотанот , мушкарац на место.
Никого!Едноставно нема некој посебно што ми прави кејф од било која гледна точка за да би го замислувала во жешки пози со мене
Можам само да сонувам да сум дел од високата елита и да седам во друштво на фамозната Прити и нејзиниот Дадо, ама еве Љиљо ти кажувам , верувај сум седела со Зоки вика не си негов тип ...се палел љубовен тепих Собирај снага и паѓај на колена пред женската ваљда ќе и се присака да му каже некој убав збор за тебе , ептен се блиски Вообразен ..негова загуба , истото му го кажав на Џорџ Клуни и Бекам ..али попусто славата им удрила во глава , па не се замараат со нас смртниците. Нека земат пример од девојката , толку е популарна а сепак си дреми тука тепа кафе муабети со нас и успат ни раскажува колку е гламурозен животот ...таму ...надвор
хахахаххха...Тони Зен, ама во мојата фантазија само...може и Ламбе, Александар Тарабунов, не знам тој од тротоар како се викаше и така...
марчето -слаткар уууфф колку ми е убав само, до душа повеќе ми го бакнувала без престан отколку нешто друго , многу мили и слатки фацички ми прави многу е сладдддоооккк (посебно во спотот на биди зелен ти) 0:37 и 2:57 златтттооо
1. Тони Зен 2. Александар Тарабунов 3. Дадар ууух ух.. самата помисла ме прави да се чувствувам ...... ајде, се разбираме
Жаре е бонбона ммммммм Димитар и Марче од Тротоар, Тара, Ламбе и оној водителот на вестите од А1, зеленоок не знам како се викаше ауу лепотан
рики мартин ама пусто хомосексулец е леле уште неможам да се помирам. од нашиве баш и незнам не ми текнува на никој а исто така и фраерот што е сегде низ скопје на билбордите за тимберланд јакните уф каков е