само кога би можелааа би се смувала со дадо полумента,желко јоксимович,и од насиве ГИШ.....хихиихихи заеднооо
Јас пак изрод сум неможам да си замислам да се бакнам со некој што не сум во врска и што не го сакам а не пак секс ... ми се гади. Едноставно таква сум
Oд домашниве Димитар Андоновски, Даниел С, Дарко Илиевски и Ламбе, а од страна со Бранислав Мојичевиќ и Бојан Бјелиќ мммммммммм...
Застанувам да чекам на ред...за Тони Зен. Ако може мислам. Фала! Не мора да ми збори. Само нека изгледа, нека се соблече и нека стои да го гледам. На кратко барем дури не прејдам на друго. А уствари кога ќе ми текне секаде кај нас како „функционира“ редот, не стојам! Преку ред! Ау и Сергеј може! Трендафилке давај бројче за ред! И кај него се пријавувам
аууууууу колку го сакам само!!! Од странските, дефинитивно тој и Хит Леџер, кога би бил жив... И Хју Лори (Д-р Хаус)... Од нашите.. хм.. Сашко Коцев, Горазд Цветковски, Игор Џамбазов, Влатко Илиевски, овој Димитар Ѓорѓиевски шо глуми у „Мајки“, Жаре од Еден на Еден... .. океј, сите се актери, али шо можам овде, вештачки гласови и светкави одела (како шо рече една од форумџиките) не ме привлекуват воопшто..
Тони Зен, од вратот па надоле, би. Ова со срвајвер дека нон стоп гол се шетка, па ми го дига притисокот е нема што друго
ТОНИ ЗЕН - за да ме зграпчи силнооо и да не ме пушти да бегам ,а кога ке посакам нежен секс што поретко го посакувам ми е ЛАМБЕ - т.н водење љубов ,зашо тој ми е така нежен
од странскиве мн се... А од нашиве -сашко коцев и врчак... и овој што води временска прогноза на А1 (не знам како се вика) посабајлечки на нив само ми текна
Со спикерот од А1 телевизија, вести кога има го даваат. Само не знам како се вика, така со црна коса е, ептен ми праи ќеиф.