Бурак од серијата 1001 ноќ, некако ми беше сексипилен и секако да не го заборавам блазе си и на онаа што е со него, можам да замислам како си ужива
Од нашиве Тони Зен...е нема да му простам богами И бај д веј читам и се чудам,зарем стварно Јован тако звани Џеј Џеј ве привлекува??? ...Е тоа ти е ствар на вкус значи
гледај вечер во 19 и 45 временска прогноза на A1 и може тој ќе ја води и ќе прочиташ,глигор сигурно се вика а презива пробај глигор поповски
митковски е.. па дури има и фан пејџ на фб! ама без слики а баш мислев да си плакнам очи, ако не друго и се извнинувам за оф-топик со прашањава ...ама стварно е срцка типот!
Море жени, дајте некоја која била со Зен, да знам дали има таму долу материјал Вака летоска набилдан ми личеше и кај малиот , ама сега па можда фотоморгана ми беше мене од плочките на стомакот и сонцето вака сите сакаме, ама да не се надеваме попусто, па едно јако разочарување да ни биде Леле, како му се нагледав на Survivor, па не е фер, лижам шеќер преку џам. А бе до колена нема да му се другиве од естрада
Дефинитивно овој...уххх ме полудува http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:Ab6t ... do.jpg&t=1 а и ќе бидне нешо во скоро време пошо комши си сме да се надеваме