од нашава естрада дефинитивно манекенон Илија Илов ммммммммммхммммм! совршенство без маане од другите.. Габриел Обри, бившиот на Хали Бери.. е тој значи... повелеле линк http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... CCEQ9QEwAA после, Левент од лисјата, и оној типон од рекламата за peugeot rcz mmmmmmmm Hugo Woodies!
штета, имаше една во џакузи го сексаше DADO(или само си фантазираше)! неможеш да размениш искуства каков е во кревет, не е помеѓу нас веќе нек и е лесен банот!
Лудо, лудо си ти викам јас! Уствари си знам јас! Лилит, Четкар а? Море има шарм тоа дете, има. Лани летото го видов во тоа џез клубот, кафич ли што е во Охрид. Ептен се горди сите со него. И сите локалци истото го велат - абе наше дете е ова 5 пати ако не ја чув реченицава таа вечер, јас Спојлер пип да не се викам. Јас сеуште не менувам желба. Од нашиве би го - Тони Зен. Ама само нека ќууу - ти! Басссс!
Ах,ах,ах Пирамид,вакви работи не ми требаа...ич! Само што искри ми летаат на сите страни и на друго ниво ми е занимлив,не дека го знам,интервјуа му читам!
Стимулира умствено и физички, мхм да, физички. Да, да. Комплетен е а инаку многу е симпатичен бе и мил! Абе да го удомиш! Најди му собиче оти ако не, ја еве у орман ќе си го скријам! Чек да видам, има место за него, ќе се најде Охриѓани, уште едно добро дете од вашиот град! Браос
пирамитке, тука сум да ве насмеам Aма денес нешто посебно ми тргна на шали се смеам ко улава! A ја би дадар! со него би ја Kамасутра! ќе му простам што е малце ко педерче едит --- Tрендафилке мори, кај го најде овој добар е !!!
Прво да и кажам на Лудото да бара друга жртва зашто не е малце КО, туку според сите гласини дури и тврдења од многу луѓе дека е. Не сакам да ширам трачеви, ама сите други ги шират јас само го кажувам тоа што сите го кажуваат. А она со Живкица дека иделе... само лага, блиски пријатели се отсекогаш. А Трендафилка ме попали со сликата и тоа како Уууууффф да ме зграпчи еднаш овој
Mе разочара росонерке! а таман мислев да му дадам на чоеко Спојлер знам дека е педер, му се има пуштано на еден мој другар(барем јас го доловив ко пуштање зашто комплименти му даваше), на водно живее типов! само да го гледаш, уста нека не ти отвара