Женско си, така? тогаш ништо, барај друга жртва Јас од нашиве би го Зен, Тони Зен, Суперзен А од странциве Hunter Parrish И на Henry Cavill леле што би му правела
од нашиве ЛАТАС од странските имам неколку кандидати.. 1. Gerard Pique (уххх да го имам на 1 ден ) 2. Robert Pattinson 3. Brad Pitt
Па од кај нас никој, едноставно мала е Македонијава и секој кој на прв поглед изгледа симпатично на втор па и не е толку ... Но светот и не е така мал, а јас би ги нападнала Мет ди Анџело и Еди Цибриан и двајцата се од серии али ј*бига ми оставиле впечаток а и двајцата ми зрачат со сексапил...
Пејачот од Фолтин, не му знам име, ама страшно ебозовно суштество е, дури мислам подолго време немам видено на естрадава толку шарм, харизма, сексапил иако е малце полничок така, па и гласот на моменти груб, мажествен уффф После тоа Франц, опасно ми е ебозовен и тој. Јас сакам повеќе харизматични створења, да личи на машко во целост, а не уште бубуљици да има
Амин на ова! И јас би Влатче сè додека не посака да ми ја испее евровизиската ( додуша, нема ни зошто да ми ја пее, не сум русинка ) А онака, рекреативно, ја би го овој:
Од нашава естрада четворица кои можам да ги поделам на две групи : а.) Секси -ТОНИ ЗЕН -ДАДАР б.) Слатки -ВЛАТЧЕ ИЛИЕВСКИ -ЛАМБЕ АЛАБАКОВСКИ Првите двајца ми се ... уууф ...за груб секс, а оние под б.) се да ги грабнеш и да не ги пушташ неколку дена
Дадар... ама се разочарав кога овде прочитав дека е од оние другите Баш штета А и со Петар Грашо... Одамна му имам фрлено око на типот, а неговиот далматински акцент ми е неодолив...
Овој првиов поготово...Еве слика да ја доловам големината на неговата машкост. Понадарено суштество ја немам видено
Следите Македонски Идол? Ја би овој и покрај тоа што не е сеуште дел од сетрадата али ке биде и плус вилијам леви..ахх човекот е..мммхмхмхмх