Vo pravo si i jas go stavam Vilijam Levi na prvo mesto....Justin Bieber....I od nasava estrada Toni Zen definitivno zs ima najdobro telo najseksapilen e i izdrzliv vo S*** pozdrav4e
На листава додавам двајца Охриѓани кои страшно ме палат- Александар Маленко и Владимир Четкар Ах ептен ми се јебазовни, страшно ме палат и двајцата, сакам такви паметни мажи свесни за своите квалитети, мажи полни со харизма
Лилит, може не е паметен кога се жените во прашање, ама дефинитивно заради него денес направив грев и гледав Жаре (кои инаку не можам да го варам, мислам кој се изравува така: “Ти како спортиста дали имаш стилиста“? ) Mене ми е јебазовен и тачка Е сега дали е на некоја дрога е друго прашање да не ми пише Господ грев за тоа, ама сепак би го викнала во мојот кревет на една вечер дефинитивно, само не знам дали ќе го собере неговото пливачко тело :geek:
Лелеееееееее...аааах,лелеееееееее.... Сеси ако се деси такво нешто,елај кај дада ти после,да те замие со крстена и да ти побае од зли духови и лоши мажи! Мене па страшно антипатичен ми е...а и кога ќе помислам дека ја плескал и Жугиќ и Сузе и што мустри се и двете...абе добивам нагон за повраќање!И плус,глупост за глупост,заедно Бажета Груевски ми се у комплет,кој мислам дека и му бесе другар у шоуто,колку шо видов на рекламата! Ствар укуса,ама немој да ти зачести,моља ти се!
Не бе, само еднаш Абе мене Јелена ми е убава, а за Сузе таква грдост немам видено мајке ми, не знам што го привлекло кај неа, па и кај Фани бе Како и да е, точно вкус е во прашање, еве јас не можам да ги сфатам тие што се палат на Тони Зен- мене тој ми е еден голем простак и воопшто не ме пали
Е јас имав дечко - јавна фаца, ама не стигнавме до секс. Гледам го имаат спомнувано тука по постови, па ми се крена егото, па, па, па. Инаку, јас би го: Chris Pine
Младен Чадиковски,водителот на вести од а1. Многу ми е секси,башка паметен тип,а тоа што е дел од ова срањево на а1,е друга приказна. А од странскиве,Josh Duhamel без размислување. Колку сум и љубоморна на Ферги,ааау Совршен е!
Тони Михајловски,тој глумецот од Сенки(не знам како се вика),Франц,а може и Пере ...друг не ми текнува моментално а од странските
Реков Влатче? Си го повлекувам зборот .Изминативе 3-4 месеци ме нервира што го гледам насекаде и веќе ми е страв да не ми излезе и од фрижидер а не дај Боже па во кревет.Не бива,нејчу.Еве го мењам за Глигорчето од а1 Метео не дека е од естрадата ама на Тв-то е
Да ти кажам, ич не ми е криво. За другар е супер, ама за дечко никако. Женкар тежок, а после некој месец досадно стана да гледам како му се лепат фуфици. Нема смисла да го издавам сеа. ПС. Не е Дадо.