Хмммм дефинитивно некој што највеќе ме пали е Noizy OTR значи дефинитивно и тело и уста и фацка и све аммммммм се би дала за него ....
би сакала да влезам во телевизорот додека е филмот interview with the vampire.... да се испосескам со сите нив и да се вратам
Леле и јас .... можда срамота, али не одговарам за тоа колку сексуални мисли ми идам на памет, кога го гледам тој филм, ужаси ..... премногу сексипил собран на едно место, боли глава
хахахахха мислам толку лиги никад не ми потекле нема некој што не е убав .... мило ми е што се согласуваш со мене . Како се напраевни , бледи , со модри усни , убави з=годни , облечени старовревмски , со долги коси .... ммммм аааааа доста !!!
^^Е не може така преку ред! Јас го имав прва! Инаку откога дознав дека е геј, готово. Ама сепак интелектуално ме стимулира, нешто како Џејмс Франко, мх мх мх
Прва, втора, трета, не е важно...битно е да се дружиме... Што и овој геј...е готово..што е работава сите се попедерчиле
Еј, знаат и они што е добро. Кад је добро добро је хахахаххахахаах оф Јас би овој El Señor Javier Bardem