малку офф ама морам Од памет се извадив кога во ТИНЕКС го видов Жељко .... со маргаринчето ми подклекнаа нозеве, а едно девојче слатко ми се изнасмеа, којзнае каква фаца сум направила
Vince Vaughn ОФ мори мајко. Спојлер ако постои некоја славна личност за која би го оставила дечко ми без размислување тоа е дефинитивно он!
Imam izfilozofirano veke na temava, ama se setiv na uste nekolku macinja. Izvinete za fontot, nz sto mu se desi na pc to
Човеков ми е сексоповикателен до максимум значи, како само би го Спојлер силувала - повеќекратно , безмилосно и бесрамно. О, Адаме јас радо би била твоја Ева ! Немој некоја да пуштила раче или нешто друго бидејќи - касам, Pac Man смајли - мој си е !!! http://www.youtube.com/watch?v=sAebYQgy4n4
Леле и мене ми се случи истото хахаха којзнае од страна како сум изгледала, ама многу добро е направен, да се подзамислиш дали е стварно тој
ТОНИ ЗЕН дефинитивно .. леле човече,се топам кога го гледам онака без маичка на сликите,оние мускулите на рацете,плочките на стомакот,погледот,леле мори мајко
1.Влатко Гроздановски (фудбалерот) многу ми е сладок така. 2.Тони Михајловски 3.Иван Раденов (со него уффффффф .. ) и Тони Зен не е за фрлање