Тони Михајловски дефинитивно,друг од нашиве никој не ми се бендисува. Исто така многу ми се допаѓа Борис Дали (бугарски пејач).
Од нашите Слаткар, од српските - Жељко Јоксимовиќ ,од странските - Тимберлејк и Пи Диди...Засега Ама за Слаткар најмногу ми се прави кеф
Ламбе Алабакоски или Дарко Илиескиод нашата естрада, а иначе Енрике Иглесиас... За Вилијам Леви не помислувам отии се ежам само шо ќе го спомнам
Слаткар ми е баш супер и мислам дека би бил добар за таа работа само да не отвори уста да збори оти oтиде вечерта Трендо има шарм ама стар е за мене. Од странските Енрике дефинитивно
Јас сакам Дадар ама не знам дали и тој мене ? или била која .... Вториот ми е срцката Џон Терии , тој знам нема да ми прави проблем
Од македонштинава никој не ми прави ќејф. Се љоч до љоч и помало геј. Ја би со Jason Statham Johnny Knoxville Shemar Moore Robert Pattinson http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE 1:19 се' e јасно
Од наша естрада оној од ДНК со избричената глава а од странска естрада.........пхх...Pharrell Williams, Bradley Cooper, Chuck Bass ili Nate Archibald...и на топ на листава JOHNY DEPP!
Е на овај му го имам фрлено меракот уште од мала...Ако се сеќавате од спотот на Тони Брекстон -Un break my heart, типот е лудилллооооо....лелееее....Tyson Beckford се вика....уф уф...