За нашиве немам некоја посебна желба, освен ај да речеме Тони Зен, ама од странскиве.. дефинитивно Jesse Metcalfe
Mario Casas........ А од нашава....хмм...ако можи од српската би го ќарила Андрија.... видителот на ''Survivor''... ....А да не го заборам и ЛЕВЕНТ....
Posto gledam deka se ispomeshaa glumci voditeli pejaci sportisti astronauti i uste sto sve ne, no jas bi gi izbral : Milla Jovovich i nasata ni Karolina Goceva
Едно време кога дознав дека бил со Париз и со Линдзи си реков - ах гарант е глуп И не ме инспирираше повеќе. Ама го видов во новата реклама на Хуго Бос и си реков - абе па не би одбила една партија со него Би му ги грцнала Спојлер брадавиците ето што је вруќ
дефинитвно пред Тони Михајловски го ставам типот од спотот на Кароли не се враќаш ауууууууууууууууууууу прекрасен ми е, или па Урко хххххх, шо убаво муце има
Од нашава естрада: 1.Влатко Гроздановски 2.Иван Раденов 3.Влатко Лозановски 4.Тони Зен 5.Александар Тарабунов 6.Дарко Соколов Од српскава: Немања Видич ( фудбалерот на Манчестеј Јунајтед) ....А од сранскавАА ги има многу нзм од кај да почнам хахаха 1.Riki Martin (штета шо е гејј ) ама чоекофф незнамм полудвам хахаха „иронија е да си преубав пресексипилен маж и сите .. жени да те сакаат а ти да си педер“ 2.David Villa (сладок ми е бомбонче) 3.William Levy-a овај ми ти бил женат бе луѓе со ваа Elizabeth Gutiérrez( од филмот Аналија на Сител шо го даваа и две деца имале) 4.Јuan Рablo Raba( саид-од новиот клонн) 5.Mario Cascas- од филмот „Тres Мetros Ѕobre Еl Сielo“(гледајте го филмот ептен е убаф!) 6.Lucas Podolski-Фудбалерот aww 7.Brad Pitt 8.David Beckham 9.Enrique Iglesias 10.Justin Chambers & Eric Dane од Grey's Anatomy... 11.Eminem 12.Justin Timberlake... и многу многу други ...особено фудбалери ...
Mario Casas Enrique Iglesias Alesandro Safina и од нашите Тони Зен Сега само на овие ми текна а сигурно има уште некој
Има неколку глумци што со задоволство би ги аухх се би им дала да ми прават. И не знам зошто само на глумци се палам, на пејачи никако. Имиња не кажувам, ќе ви ги разбудам и вас фантазиите, а јас сум малку себична дури и за фантазии кога се работи. А пак може и некој да ме познае која сум по глумциве што ќе ги споменам, доста ми е името впечатливо па уште да наговестувам
Ехх па има многу убави, ама на таков начин ме привлекуваат: Џејк Гиленхал, Иан Сомерхалдер иии се разбира највечиот фраер БРЕД ПИТ