сум била со Дарко Илиевски не беше лош секс инаку би сакала со... некој од близнаците- Дамјан Или Војдан... уффффффффффффф ))))))) а идеално машко- Марио Касас. на него мислам дека душата би му ја извадила
Од нашата естрада никој не ми е доволно привлечен. Па и од светската ретко може да се најде добро парче по мој вкус
е како може НИКОЈ од светската естрада да не е по твој вкус?? или не знаеш никого освен Бибер, или... тој што е по твој вкус никогаш никаде не би успеал не сфаќај погрешно, ама каков и да сакаш, рокер, дотеран, магнуп, плав, црн, жолт, зелен,слаб, дебел... од цел свет секакви ги има на естрадата... ова ти е исто како да си пишала НИЕДНО машко на светов не е по твој вкус
Ти или не сфаќаш, или... Само не знам зошто реплицираш, кога не ни разбираш што е напишано Реков дека од нашава естрада НИКОЈ не ми е привлечен и не сум единствената на темава која така се изјаснила, а од светската РЕТКО, може да се најде добро парче по мој вкус, не реков ниедно . Каде прочита ти ниедно И не сум јас виновна што мојот вкус е пребирлив за разлика од нечиј Добро ги знам фаците од светската естрада, не бери ти гајле за мене
Aми од кај нас само ќе кажам - Слаткар и Виктор Апостоловски.... а може и некој спортист што има кондиција Дамјан или Војдан... било кој...
жал ми е што некој е активен СТРОГО на категорија за СЕКС, и потценува и се смее на други...т.е си лечи комплекси. Од моја страна- нема лутење. теши се некаде, слободно и мило ми е што се изнасмеа, знам како ти е
[quote="Daddy.girl] [/quote] Не разбираш ни што ти е напишано Манијачење профили? Комплекс од туѓа пребирливост во врска со сексот? Bad taste? Need I say more? Трагикомично е ти да зборуваш за комплекс. Ти изгледа си насобра фрустрации од тоа што ти реплицирав на друга тема па сега овде ги лечиш Ах бе сирото девојче, тоа што те цитирав таму не значи дека те навредив па да ми реплицираш и да ми го потценуваш личното мислење. А тоа што немаш вкус во врска со сексот не е мој проблем, ама пошто ти ги разбрав фрустрациите ќе престанам да ти пукам сеир (барем во јавност ) Спојлер А по мислењава мислам и дека лично те знам која си па работите ми се и повеќе од јасни и затоа ќе престанам да дискутирам со тебе
Пане Панев е мој жиголо. Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=hYhHWmQ_M68 За сите што не го познаваат. И се шалам, секако!
Па не дека би го сексала, ама ми е онака многуууу сладок... Не знам како се вика, па ќе се потрудам да ви го објаснам: црн, млад, симпатичен виолинист на Зајди зајди. Ако некоја од вас го знае, слободно нека пише да си знам како ми се вика симпатијата