Леле колка добра тема, ние имаме многу лепотани на насата естрада и јас секојдневно се самозадоволувам мислејќи на нив.Сега ке ви написам листа 1)Елвир Меќич 2)Адријан Гаџа 3)Александар Дадар 4)Роџер Брадерс 5)Наумче Мојсовски
Се расчитав, се распишав, ниеднаш не го сретнав, срам да ви е! Ениуер, евриуер, енитајм... Колин Фирт.
^^Мх, мх. Особено ако ти каже - Doozy, shall we? И тука се препотуеш, припаѓаш и го оставаш на раце да те однесе до кревет Ryan Gosling! That's the raw energy I'm looking for! Би му се качила ко каубојка на луд бик! Јихаааа! Ајде злато, читај ми поезија, ајде!
кога ја прочитав темава, прв што ми падна на памет е Врчак не дека нема згодни дечки на естрадава наша ама тој ми е некако посебно привлечен
Владимир Крстевски – Франц и дадар, иако е педерастичен така, мене ми е многу многу убав А од странската многу се ќе ми се слоши
Оној водителот Дамјан Дренковски. Од секогаш ми бил привлечен не знам зошто. Ама не ми е баш 100% сигурен тој, да не ме одбие затоа што сум женско, if you know what i mean. Многу е грд, ама ме привлекува, што да праам И Борче. Е овој е Надвор од границите, вечно и засекогаш, George Clooney. И со 20, и со 40, и со 60 и колку и да има години пак ќе ми биде секси!!!
Двапати на странава, двапати со по 50 годишни. Без предрасуди, молим! Ах, без памет сум станала. Спојлер Е, па, не сум јас крива што типов го имаше во секој филм кој го гледав последниве 10 дена. п.с. Уште Шон Конери да го ставам фали.