Со оглед на тоа каков широк избор на згодни мажишта имаме на нашава естрада, ја пре би си умрела невина, него ли да правам сТрамотни работи со некој од лепотаниве наши. Џаст сеин ... Спојлер Уствари, фацкава (читај: шишката) ме потсети на Даниел Дан. Пааа, можеби, што да не - најсаглам што ми падна на памет е. Барем на изглед.
Во моментов ми текнува само на Франц - Нокаут... Лепотан невиден! Едит: Сега прочачкав низ темава, имам многу истомисленици Едит: Мислев само наша естрада, видов дека може и странци Спојлер Од странците, Hugh Jackman ми се вртка во глава... kako и малку постариот Dermot Mulroney
^ Јас му се токмев на времето на Франц постариот , ама го видов пред некои 2-3 недели на концерт, прав шупак , башка и подостарен, со бели влакна во косата... Не, фала. Него, ја би овој... Jason Momoa... Drogo од Game of Thrones... оф оф оф Ма и со суканиците ќе го примам в кревет. Не сакам плави типци, ама од помала му го имам меракот... симпатија ми е за озбилно. Chad Michael Murray Спојлер И овој не е мој тип, слабуњав, ама страшно ме привлекува. Milo Ventimiglia
Од нашиве фацки, би, еднаш, со Зен. Згоден е, мајке ми. Пред некој ден во теретана му земав мерка Башка многу беше фин и културен. На срце ми е, а да може уште и у кревет... уфффф...Ја би, сваки дан, више пута на дан Овој ми е прав мушкарац, несовршено совршен. Секси шушка и ја криви устата кога збори
Од нашиве и јас би Тони Зен , не ја слушам неговата музика ама што е згоден, згоден е. И од странските Џон Тери сум го заборавила, совршенство ми е .
немаме некој јак избор ама ете Сашко добро ке ми дојде, а од странскиве Colin Farrell ми е незаменлив, ах што не ми е тука сега
Josh Duhamel.........аааааааааааааааххххххххххххххххх а и Osvaldo Rios само што штета што е толку постар