Каков развод никаде нема такво нешто. Последно ми излезе за нив дека чекаат дете, па ќе видиме и тоа колку е вистина. Инаку мислењава слободно може да одат во Балкански јавни фаци.
Ја би Викторија Лоба, Дара Бубамара, Ураганките, Рада Манојловиќ, Елена Ристевска, Данијела Мартиновиќ, Сара Јо, Уметница мора биди здрава, Лина Пејовска, Сузана Гавазова, Елена Велевска, Милица Тодоровиќ, Милица Павловиќ, Тања Савиќ и други.
Хммм естрада ни е жали боже да жалиме, едино еве би го спомната водителот Димитар Атанасовски, Влатко Лозановски ама барем да беше малку повисок, оној Стефан Лазаров ми е скроз секси , од политичариве Димсааа (ПР на ВМРО ), а од жените онаа Косана Мазнева и уште порано ми беше скроз јебозовна, баш милфица
Никојјј Од вакви теми се гледа дека не ми се убави Македонците и Балканците општоо...т.е. има нешто попривлечна раја низ Србија и екс-Ју, ама ретко некој да ми фатил око, а генерално не може ни да се рече дека ги следам и знам...
Ние подобра естрада сме имале 2001 година и повеќе песни имало тогаш, него ли сега. Крш ни е естрадата
И тогаш 90% од најслушаните песни им биле плагијати. Мене друго ми беше поентата, што јужније, то тужније и ружније односно дека по изглед не ми се допаѓаат, а ни по "манири" богами.