Mmmmm...Slatkar,Skeet,Ace NL i Toni Zen... awww Nivniot bezobrazen rap me pali koga roka...lalala...<3
Taka e Irenna. Spored mene nasite folkerki se mnogu zgodni . Sepak i Elena Risteska bi mozela da se najde ovde da se razbereme
БОРЧЕ НAЧЕВ Ако не ви текнува кој е-тоа е главниот актер од филмот Сенки шо беше доктор. Го обожавам,вонсериска лепота ми ееееее....уствари го сакамммммммммм
јас со никој...не ми текнува некој што мме натерал или сум го гледала така...Тони Зен ич не ми прави ќеиф има одлично тело али проќелав нема некој шармантен згоден неодолив како од светската естрада на пример тип како бред пит итн итн
Се извинувам, но девојки дали некоја од вас кажа Зоран Василевски, новинарот од Крема и Фаци!?!?! Пак најдлабоко ќе се извинам, можеби и некој ќе се навреди, но тој треба да плати пред да има секс со било која девојка, и тоа дебеееелоооо))
ss80 не се навредивме, јас и Lilit го сакаме и никој нема да ни го смени мислењето за него, не привлекува неговиот сексипил, мажественост, секси став, тие усни.....ај да не зборам Подзагледај го подобро, и ти ќе се заљубиш во таков мушкарац, еве признавам на прв поглед не е ништо посебно но на втор, евентуално трет или четврти поглед и ти ќе се заљубиш.
Да RainBow па нели го препозна од мојот опис, особено кога ќе каже ЦМОООООК, се ежам да не речем алергија добивам