Очигледно станува збор за вкус, но во мојот случај, не само што дечкото воопшто не ми се допаѓа и на живци ми оди, туку апсолутно неговиот сексипил не стигнува до мене Сепак, охрабрува фактот дека „за секое тенџерче има капаче“, што се докажува од примерот Поздрав на сите
Ламбеее!! Не ми се верува дека за него размислувам на овај начин, затоа што не сеуште не сум сексуално активна хихиих, но пресладок ми е, I'd be glad кога би ми бил де4ко (in my dremas, yeah)
Па треба да размислуваш и да се чувствуваш така за да воопшто некогаш станеш сексуално активна.Не со Ламбе де,со некој друг... Иначе,Боки.Се вратил ослабен 12 килограми од Белград...мислам дека треба да се испоштува сето тоа.
од мк. Влатко Илиевски..од балканов Никола Сариќ-Сајко ама сепак на срце ми е Енрике Иглесиааааааааааааас
Никола Ристановски. Само кај него гледам шарм, стас, став и комплетна убавина. Од светскиве - на Кијану Ривс и Џон Кјузак би им родила куп деца
Пааа, од нашава естрада не ми паѓа на памет некој кој ме бендисува толку да сакам да го ваквам, ама од светскава... Има повеќе, а фаворит ми е ова совршенствово подоле.
можда малку ќе забегам од темава ама на никој од нашава естрада не се палам Ама затоа радо би имала со овие недостижниве ууууф се топим.....