А бе Зен има фаца, уствари телце , се на број ,на нашава естрада и онака се друго е шкарт стока Ех, Ана, како би го... летоска зината останав до другиот ден, дечко ми полуде, му идеше да го задави а мене да ми тресни шамар да се освестам Ама паааа...што да правам
ааааааааа Зен ќе го делите и со мене??? хммм мене сантиметрите....во висина мислам ми одговараат.....башка сами ќе сме нема пред никој да го тиииииит и не е некоја крупна поjава ама забележителна појава што остава без здив само лошо е што е влезен во филм некој...глуми лудило
Гоуууу, хаха, ти така со нас, а? Остај што не е баш крупна фацлеста појава Зен ама па човекот кај помине ветер прави. Барем не е педерастичен па И искрено пак би го...
Хм Тони Зен не е лош ама некако ко у филм ми е влезен ... ми се свиѓа додека не прозбори така да ќе си останам за Васко Наумовски, некако ми е мистично секси А и Трендо не е лош иако постар малце
ха ха епа го имаш најубавиот братучед ...а девојка има? се зезам ама стварно ми е топ ... п.с. а за Darren Hayes стварно штета
Незнам дали има девојка. Ама за Darren Hayes многу ми е криво што е геј. Кога дознав не ми се веруваше.
Мене не ми се верува за Wensworth Miler дека е геј додуша сега баш и не изгледа нај нај, ама во Prison Break изгледаше топ И Summer Girl распрашај се малце во интерес на пријателките од форумот
I jas ne veruvam deka Wentworth Miller e gej. Omilen mi e. Mozebi se sprema za nekoja uloga i zatoa e zdebelen
Goce Arnaudov stvarno kaj nas nema nekoj izbor , a na megunarodno nivo da ti e strav da pomislis na nekoj - golemi se sansite da ispadne gej pozdrav seksachki