Дени бубњарот на Браво Бенд а од странциве Вилијам Леви и Роби Вилијамс.А да не го заборавиме и Роберт Хофман
wentwort miller NE e gej! i jas bi nego od svtski poznatite licnosti a od domasnite mn jasno deka toni zen !
Епа ај добредојдов на форумот Ко за прв пост, мислам дека одбрав уба тема. Ај да не должам по толку, мојот избор паѓа на Елена Ристеска од нашите, а од светска естрада Алис Ив.
јас би го сексала бред пит,ама па и не е толку тешко да дојдеш до него бидејќи си имам една копија на него ДО МЕНЕ
аххх. Имам ја доста на список Ама овие двајца - Франц од кај нас дефинитивно.. уф што му мислам. а од страна џони деп џони деп џони деп
pa nema neso posebno kaj nas mi se cini ama definitivno mn sexy maz mi e trendo iako e postar , a bas onaka ne sum po postari ama ovaj mi e isklucok ,i toni zen ne e za frlanje ama poso mn mi izgleda ko da se zanesva i malce go imam odsakano a stranski ima poke ete pr dzoni dep....
УФФФ ЛЕЛЕЕ КАКО МЕ ПОГОДИ ТЕМАВА...ЕПА АЈ ДА ВИ ПРИЗНААМ..ЈАС ВЕЌЕ СЕ ИМАМ ЕДНАШ СЕКСАНО, АМА САМО ЕДНА ВЕЧЕР СО ДАДО ПОЛУМЕНТА, ЛАНИ ЛЕТОТО ВО ЦРНА ГОРА...СВЕ СПОНТАНО СЕ ДЕСИ, ТИПОТ БЕШЕ ИЗЛЕЗЕН ОНАКА НА ПИЈАЧКА СО ДРУГАРИ И ЈАС И ДРУГАРКИВЕ СЕ ЗАПОЗНАВМЕ СО НЕГО, ПА МУАБЕТ, ПИЈАЧКА , ПА БРОЈЧЕ..ПА ДРУГИОТ ДЕН МУАБЕТ НА ТЕЛЕФОН И ВЕЧЕРТА ЈАС И ОН КАЈ НЕГО ВО СТАН...ТОА БЕШЕЕ СЕЕКС БРАТЕ НЕЗАБОРАВНО ДОЖИВУВАЊЕ, УШТЕ НЕМОЖАМ ДА СЕ ОПОРАВАМ
Па да ти кажам најискрено, ниту он ме ќарил мене, ниту јас него..Типот е многу пристоен, нормален и изживеан..А, сексот се деси спонтано..Никој тука не испаднал лесен сфаќаш??? И ден денес јас и он контактираме и знаеш што е најинтересно од све??? Тоа што идам пак во Црна Гора летово и ќе имаам уште многу незаборавни доживувања со него, на кои многу можат да позавидат..
lele i jas pozeleniv od zavist tuku aj se utesiv malku, ubavo sto imal brat, Saso Polumenta i za nas smrtnicive da ostane nekoj nezaboraven moment letovo Robbie Williams inaku..