Сакам да ја запознаам Белен, Оффспринг, БиЈу,Лилит,Пирамитка,Лилипоп,Тенкаи,Багуфче,Хипица,Карина8,Мисс,Спичлес,Анннни и Аннатх.Тие ми текнаа сега за сега.
И јас сакам да ја запознаам Боависта, Оззи Ејнџел веќе сите знаете дека сакам да ја запознаам, МиссС-кумановката, Лилит, Пирамида ми е интересна, премногу сарказам лежи во неа , Тедибеар, Викторија после долгите мсн разговори, Алис (ми е гајле како си сега, за мене Алис си, тешко ми е другото ), Сесилија и уште некои што имам заборавено да ги спомнам. Аааа и Трендафилче
Ја на почетокот пишав , сега го проширив списокот троа. Анат Оффи Шилеа Аннни Џули Гоу Хајди D stg - не ја запамтувам , ex Алис. и Пирамид. Страшно интересна.
Оффи, е сега се насмевнувам да ти кажам право. Интересно е дека имаш таков впечаток. Зарем навистина се добива таков впечаток за мене - на крајно саркастична личност?! Како и да е, он топик, мило ми е и возвраќам со подеднаква желба да те запознаам. Уште кога се викаше Дарки те забележав на форумов, ретко кој тука на форумов знае така да освести со директен и отворен коментар како ти
На прво место сакам да ја запознам пирамитката не знам зашо. Фина личност, пријатна, сум пронашла некои сличности со мене После Трендафилката, тедибер.....Знам дека имаше уште некоја ама не ми текнува сега.
Е па ајде кога веќе сите издвојувате еве и јас...иако не би сакала сите сте ми мили секоја на свој начин... Јас посебно би сакала да ги запознаам Трендафилка(Мици),Хипица,Анннни,Пирамитка,Бокичка,Озбилна жена,Рената77,Аннатх,Лукс,Вајлд чајлд(паметната тинејџерка),...има уште некоја ама не ми текнува во моментов.
Трендафилка - Идол си ми значи... Секое мислење тие така добро и искрено кажано... Едноставно ме оставаш без зборови Оффи - Многу често те среќавам низ форумот и некако забележителна си. Хипица - интересни, слатки, корисни мислења .. Пирамид - едноставно сакам подобро да те запознаам
многу сакам мимс 89 да ја запознаам, мислам дека сме многу слични и ако почнеме муабет нема да ни биде лесно да се разделиме
ОоооОооо леле .. ајде и јас ... Би сакала да ги запознаам: Спичлес Оффи Ози Трендафилка Карак Душица Хипица Виножитка Гордана Озбилна жена Гоу грл Шилеа Старфиш Сесилија Мисс индепендент Лакримоса Бона Ким Кате21 Валјд и ангелчето Џули бикот Блонд Аннни Лукс Бројката наша Анатх алис Неверната и сестра и викторија Тенкаи би ју кикето мимс марамата Докторката иренна анни мистериозната пирамидката бокичка скај квинче волфче Леле и уште куп други мозоков на офф ми е ... и секој кој би посакал би го запознала ноу проблемо
Само мала реплика, сите сакаат да се запознаат со скоро секој од форумов а речиси никој не сакаше собиранка Ја чисто онака, да констатирам Викам јас, сите едно Ф на чело, флуоросцентно како што кажа Квин, и ќе се судираме и препознаваме. Ајде бе, што. Кога веќе виртуелноста тотално ни го осиромаши животот, барем да извлечевме некоја полза од неа. Како на пример нови пријателства
Јас сакам да ги запознаам Офи Старфиш Ангелче Трендафилка Багуфче Пирамидка Лудото Тенкаи Блонд А Хипи пред неколку дена како да ја сретнав на Југодрво Бог да чува, никогаш не сум ја видела нит занам како изгледа ама според о-пишувањата тука сум си создала некоја слика, и кога го разминав девојчето си викам - ете ова беше Хипица
хахахаха хајди,уште хипица да беше скопјанка и таа ќе беше таа! ајде гуд морнинг,ние секогаш се начекуваме на сабајле (малце офф отидов) ти фрлам едно цигарче (ако пушиш) и една кафица за компани
Уф фала за обете работи =) Не само што пушам туку страсно тоа го изведувам, така да ја преминувам втората кутија дневно.... А и нес зависник сум страшен... Бтв. Па не учеше Хипица тука факс?!?