Еве да ви ја разрешам дилемата, ДА, во Скопје сум на факултет. И можно е да си ме видела кај Југодрво, пошто секој божји ден поминувам од тука. Па што не ме застана мори Хајди Јас и Теди-мече ја додавам на список. Хајди веќе сметам дека сум ја сретнала, само не сум била свесна за тоа
Лиииј не зезај... Од страната на олимписки, на таа станица, со едно машко беше во муабет... Има недела чинам од тогаш Их не сум нормална, сеа ќе почнам сите да ве распознавам по град
па јас следниве фуфици би сакала да ги подружам оффи трендафилка блонд хајди мимс-89 боависта дејзи куин.с лакримоса марама карак велешанка и тоа се девојките што воедно ми оставија најголем впечаток во последниве 2 месеца !
Ааааа не, јас со машки по пат не застанувам, срамота е Мала шала, ама чим сум разговарала со машко, не сум таа Не се имам тука со никого сретнато
сакам да ги запознаам: хеиди ди волт лоли тедии ким боа виста хипи може и мина... е сега многу сте, другите во друга прилика
Сакам да ги запознаам: Хипица Go girl Teddybear Трендафилка Ким Wild-child OzzyAngel x.Daisy.x BoaVista Phyramide
Сакам да ги запознаам сите И супер би било Фемина собиранка но без да знаеме кој е кој и самите да се откриеме ) И сакам да ги запознаам Wild.Child,Offspring,Hipica,Притица и мноогу други
Мина Некако ми е мистериозна девојката ептен сакам да видам каква фацичка се крие зад аватарот , само толку.
Ооооо ако почнам да бројам,цел месец за кафиња ќе треба да работам само ...Сум кажала дека има повеќе форумџики кои ми се интересни секоја на свој начин,девојки со кои мислам дека би можела да пијам кафе и да муабетам 24/7 и се надевам дека се навистина такви и во реалити онака како ги замислувам Ај да не ги бројам сега тука,отприлика си знаат кои се,само ќе кажам дека искрено жалам што сум закаснила да ја начекам Прити-Ј (или ватевер),очито била некој феномен.
^^ Па јас мислам дека не си воопшто задоцнила, таа е секогаш со нас, мада ова нејзино лице ми се допаѓа по малку
Hа Kејт д грејт многу ми е мила,некако душичка,на сите сака да им помогне блонд затоа што мислам дека е најубавата трудница и најпозитивната боависта ја видов на сликите денеска и има така сенс за мода,па нешто нека префрли кај мене навака Cите сакам да ве запознаам,овие засега се топ 3
гледајќи ја темата за модерните фенинки добив желба да ги запознаам Скај ејнџел (гушкалото), Боа Виста и Мисс Индепендент
Да не ги набројувам, тие што ги знам визуелно си знаат кои се. И многу би сакала да ја запознаам Пирамидката.