И јас ја проширувам листата! Лакримоса, Марама, Георгина, Волфче и Жоел Патем, што бидна со собиранката?
-Трендафилка - Офи - Хипица - Тренди - Теди - Хајди - Џули - Докторката - Вајлд - Дејзи * се надевам дека напролет ке можам да дојдам на фемина собиранката, ептен сакам да ве запознаам
) ... а да прашам јас...на средбава само жени да присуствуваат или и мажи може да идат, да знајме и ние да си направиме картички )))) хаха ... еехххх како би било тоа...ФЕМИНА СРЕДБА....( илјадници жени ... а мажи... со борина да ги бараш ) ))
Дафне!!! Ливинг!!! ФБИ!!! Листава ја ширам џоа шири шири весели пешкири, ама што да правам бе, се поинтересни женски ликови се регистрираат на овој форумов!
И ја проширувам листа ( ониие што ги пишав во претходниот пост) сега додавам нови Марама, Мисчето-имењачка, Пирамитка, Џулии, Мимс, Лудото, Теди Мечето, Дафне, Виножитка, Ким.. и не ми текнува уште ги има знам
јас имам уште желби - марама - фби - старфиш - хдв (хејди...хајди, незнам како се изговара тоа бре) - ливинг глам
Вајлд Чајлд. Дејзи. Пирамитката. Офспринг. Анатх. Марама. Теди. Ангелче. Волфче. Ах, и како ја заборавив - Шилеа или Шелеа, сеедно. Ма голема е листата.. и баш сакам да присуствувам на таа Фемина собиранка. Ве гушка Блу.
По еден месец редактирам.... Првите две-мишн олмост комлитед, марама,неса-стенд бај мод. Би ги запознала Лакримоса, Волфче, Вајлд, Карак, Гордана10, Виножитка, Коритсаки...
Да го надополнам списокот. Покрај оние кои претходно ги напишав, сакам да ги запознаам уште и ФБИ, Дафне, Бланка, Тања6, Џули, Трендафилка, Росоњерка, Мимс, Марама, Скај, Ози, Бокичка, Жоел, ЛивингГлам, Лудото, Фиарлес и Скар
бидејќи сега сум со поголем стаж од предходниот напишан пост во мојот список би ги додала тедибеар, марама, мама блонд и виножитка
Лилит ми е прва на списокот која сакам освен виртуелно да ја запознаам и во живо Верувам дека кога би имала повеќе време ќе се случи и тоа. Сакам да ја запознаам и Хајди, а тоа ќе се случи на 12ти февруари Боависта, можеби некогаш случаааајно некаде ќе се сретнеме меѓу толпата Си знаеме ние Сесилија сакам да ја запознаам тоа е неминовно да го кажам Пирамитката и Бокичка се овде на списокот на членки кои сакам да ги запознаам заедно со Џули и Џеорџина И можеби би запознала уште некои ама сега не ми текнува.
Епа повеќето се: 1.Трендафилка - форумџиката на годината, кој не би сакал да ја запознае лично, многу ме интересира како изгледа, иако во главата веќе си ја имам замислено, интелигентно суштество, би сакала еден ден да јадеме костени на ул.Македонија 2.Офи - уфф како би седнала на муабет со неа, без влакна на јазикот, да се посмееме околу форумчево и заедно да шетаме куче шала ама би ти го изгњавила мачето. 3.Пирамиткааа - ех колку само ми се иде у добар провод со неа џускање 4.Лилит - колку само се пресмејувам на секој пост, смисла за хумор 5+ 5.Боа Виста - сакам да ми го покажеш плакарот 6.Росоњерка - може една прошетка со тебе и твој Рики? 7.Е со Бројче може да си расприкажеме за љубовните ни маки и јадови исто и со Квин 8.Сесилија ми е уникат, колку и да се обудувам да ја замислам никако не ми оди тоа, дааасакам да ја видам и запознаам подобро, навистина ми е нешто спешл а пошто е добра и во кујна не би ми пречело да ми подготви нешто хихи 9.Гоу - имам некое чувство дека ја знам, интересно ми е нејзиното секојдневие и начинот на кој го опшува. 10.Бокичка и Џули ми запнаа за око, и бидејќи се сестри да не ги двојам би сакала да ги запознаам и двете многу ми се допаѓаат 11.ФБИ - понова членка која радо би ја запознала 12.Дафниии- Дафне се појави ко гром на форумов и го освежи максимално, во пакет со Георгина, алал да ви е девојки со секој пст ми го кревате расположението и знаете да ме пресмеете, начинот на пишување и изразување е екстраординарен, осеќам дека супер би се согласувале и уште посупер ми се смееле надвор од виртуелниов свет. 13.Хејдии - сакам да ми го раскажеш твоето занимање, професија и се остало, многу примамливо и занимливо сторче си ... 14.Старфиш девојко и тебе имам некое чувство дека те знам, да сакам да ме облечеш во Vintage и да го прошетаме и раздрмаме Скопјево 15.Лудото е лудила, и мене ме викаат лудача па зашто да не биде и на квадрат хихи 16.Ливинг хммм... слатка и нежна, те замислувам бре ко балерина, сакам да те видам и да се уверам дека е тоа така! 17.Теди Греј - слични карактери се во прашање 18.Мис Индипендент - лудо дејче си, смешна да, интересни дешавки имаш, плус ние вака како цури од Борис како да не се знаеме хехе Тоа се тие феминки кои кај мене имаат оставено најголем впечаток и со кои со задоволство би се запознала, би се напила кафе, и би направила муабетче.
Со тоа што веќе запознав две лепотици кои ми беа на списокот, скратен е малку. Како што го замислив мојов список би бил долгичок, ама ај ќе почнам па ќе видиме кај ќе стигнам... Пирамидката, секако, со некоја магнетна привлечност ме лепи за екранот и нејзините постови секогаш ми носат насмевка. Трендафилка ми има оставено страшно добар впечаток. Мислам дека ако ја запознаам, нема да остане тема за мубает која нема да ја начнеме. Офспринг и Лилит, би биле идеални да ме дружат кога сум во мојот саркастик mood и кога ќе ми треба добра и слатка смеа. Хајди уште одамна си ја чувствувам поврзана со мене. Мое човече е Хајди! Би сакала и еден долг кафе-шопинг со Сесилија, Боа, Расоњерка и Ла-Чика. Така како петторка да ги нападнеме бутиците и да направиме една сочна трач сесија. Со Гоу, Џули, и Виножитка би седнала на пијанка. Добро да се напиеме, па да одиме да шизиме. Марама и Багуфче ми се срциња, едноставно те разгалуваат со милина. На Мимс и го ѕирнав стилот, а сакам и ликот. Сакам и Ангелче да ја видам, ама во живо, тип-топ дотерана. Тука се и ЛивингГлам, Нејм, Фби, Вајлд со кои имам доста заеднички интереси, и верувам дека се одлични соговорници. Е многу сте! Веројатно и заборавив некоја....Па викам јас собиранка ќе ја реши работава!
Е сега запнав да ги запознаам Тенкаи, Лукс, Багуфче, Секси, Дејзи и Вајлд. И точка. Баш ми се многу мили и пријатни особи и си ги замислувам се како изгледаат, а уште помило ќе ми биде ако ги видам во живо.
Уште едно глупаво мислење нека напише Нина-нина овде, со ред ќе и ги бришам сите во оваа категорија. Ајт така, па пишувај за џабе ако не те мрзи.