Оффи чек бее, па тука некој изрази желба за запознавање Како што сум тргнала со ширење на листата, ништо чудно и Цветелинче да се најде на списокот, ама Цеца и Јеца ми се сепак први! Како и да е, откако ќе ми се исполни горенаведената цел, сакам и јас да ги запознаам и Мимс и Старфишчето мило. Осеќам јас ќе ве најдам некаде низ чаршија и ќе ви мавнам едно мило чвргиче - и ајт со мене на журкање! И ова јапонсково Тенкаи ми е интересно (како да ти извадам бе деминутивче од името ај кажи сега) Останатите горе доле ве спомнав веќе! И секако Сеси, ама таа си знае веќе
Јас би сакала да ги запозаам мимс89 багуфче блонд офи реинбоу лилит (ептен интересна смисла за хумор) гами и.....ги има уште....енергични девојки со супер смисла за хумор 2468 и rossonerka
Сакам да се запознаам со некоја од цурите што се наоѓа моментално во Америка ,ако постои таква Ми фали понекогаш друштвенце ,онака, македонско на кое сум навикната ,овде некако луѓето ладни се,не знаат муабет да врзат.
Офи Лилит Сесилија, Трендафилка, Пирамитка, Дафне, Марама Бокичка.......намирисувам седенка за мерак со екипава
Би сакала да се запознаам со повеќето, но еве овие ќе ги издвојам: Offspring, Hipica, Trendafilka, Gordana10, sesilija и Unfaithful18.
Hipica многу ми е позитивна интересна и неискварена од суровиот свет и Џули немам сретнато до сега некој со толку многу сличности со мене
Julie77,Hipica,Phyramide,Trendafilka Од почетокот кога дојдов на фемина овие дебоски ми оставија најголем впечаток Ааа да и Вајлд
јас би сакал да ја запознаам велешанката офспринг,поради тоа што сум и јас од велес,потоа хипица од охрид,мис индипендет,ариел,озбилна жена,бајби кети,ирена,анет,пирамида,георгина.
Lilit Trendafilka Offspring Sesilija Piramida Dafni Brojka Blondi Да дечки, идолки сте ми, од се срце сакам да ве запознаам
Охооо голема ми е листата, и ќе морам да ја надополнам зашто сигурно сега нема да се сетам на сите. (редоследот е случаен инаку, не се по приоритет ) Најфината и неизбежна Сесилија, моќниот и влијателен квартет од Пирамитка, Бокичка, Џули и најмалата сестра Дафни, ФБИ силната и убавата, Трендафилка умната, Мимс џезерката, Старфиш оригиналната, Скај која ми е по малку мистериозна и не можам да си ја замислам, Георгина уникатната, Лилит и Офспринг кои веднаш ги забележав на форумов, Вајлд Чајлд малото со ум колку петнаесет возрасни, лудото Лудо (иии колку заеднички нешта најдовме, чудо), Аннатх широкоградата, БоаВиста згодната, Шилеа поетесата, Реинбоу начитаната, Гоу-Грл позитивната, Гордана10 јога lover-от, Ози слатката, Мис Индипендент независната стрелка, мама Блонд, Ким откачената, Теди, гушкалото, Марама борецот ... ќе се надополнам наскоро
Како „прваче“ на овој форум, се’ уште не можам да се пофалам со бројни виртуелни познанства, кои би сакал да преминат во реални. Можам само да кажам дека со Mysteryous имам одличен разговор и разбирање, со Дејзи си го љубиме хуморот со 4етвор4ињата и 6ес4ињата, додека на Сесилија, Трендафилка, Срцекршачка и уште некои членки особено ми се допаднале, или позитивно ме насмеале мислењата... Секако, тука се и членките со кои се испукуваме и надмудруваме на темата за спортска обложувалница, класика . Има уште многу имиња за набројување, но како што реков, новаче сум и рано е да издвојувам, не би сакал да делам.